Kodu | Dersin Adı | Yarıyıl | Süresi(T+U) | Kredisi | AKTS Kredisi |
---|---|---|---|---|---|
BEY407 | ENTERAL BESLENME | 7 | 3 | 3 | 6 |
KAYNAKLAR |
---|
Baysal A. (2018). Diyet El kitabı. Ankara: Hatipoğlu Yayınevi |
Katz, D. L. (2014). Nutrition in clinical practice. Lippincott Williams & Wilkins. |
Mahan, L. K., Escott-Stump, S., Raymond, J. L.; Krause, M. V. (2012). Krause's food & the nutrition care process-e-book. Elsevier Health Sciences. |
Sobotko, L. (2013). Klinik Nütrisyonun Temelleri Dördüncü Baskı (H. Gündoğdu Çev. Ed). Malnütrisyonun tanısı-tarama ve değerlendirme. Ankara: Bayt Bilimsel Yayınlar, 21-30. |