TR EN

ENTERAL BESLENME DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ

Kodu Dersin Adı Yarıyıl Süresi(T+U) Kredisi AKTS Kredisi
BEY407 ENTERAL BESLENME 7 3 3 6

KAYNAKLAR

Baysal A. (2018). Diyet El kitabı. Ankara: Hatipoğlu Yayınevi
Katz, D. L. (2014). Nutrition in clinical practice. Lippincott Williams & Wilkins.
Mahan, L. K., Escott-Stump, S., Raymond, J. L.; Krause, M. V. (2012). Krause's food & the nutrition care process-e-book. Elsevier Health Sciences.
Sobotko, L. (2013). Klinik Nütrisyonun Temelleri Dördüncü Baskı (H. Gündoğdu Çev. Ed). Malnütrisyonun tanısı-tarama ve değerlendirme. Ankara: Bayt Bilimsel Yayınlar, 21-30.