ALMANCA I |
1 |
2 |
1 |
2 |
2 |
2 |
2 |
1 |
13 |
1,58 |
ALMANCA II |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
ALMANCA III |
1 |
2 |
1 |
2 |
2 |
2 |
2 |
1 |
13 |
1,58 |
ALMANCA IV |
1 |
2 |
1 |
2 |
2 |
2 |
2 |
1 |
13 |
1,58 |
ARAPÇA I |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
ARAPÇA II |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
ARAPÇA III |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
ARAPÇA IV |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
BAĞIMLILIKLARIN ÖNLENMESİ |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
1 |
1 |
1 |
3 |
0,36 |
TÜRK VE DÜNYA MUTFAĞI |
4 |
2 |
4 |
4 |
3 |
2 |
3 |
4 |
26 |
3,16 |
SAĞLIKLI BESİN SEÇİMİ |
4 |
3 |
4 |
5 |
4 |
4 |
2 |
4 |
30 |
3,64 |
BESİNLE İLGİLİ HASTALIKLARIN PATOFİZYOLOJİSİ |
4 |
4 |
4 |
4 |
3 |
3 |
3 |
3 |
28 |
3,4 |
BESİN TOKSİKOLOJİSİ |
4 |
4 |
3 |
3 |
2 |
3 |
3 |
3 |
25 |
3,03 |
GIDA KATKI MADDELERİ |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
TOPLUM BESLENMESİNE GİRİŞ |
4 |
4 |
4 |
4 |
3 |
3 |
3 |
3 |
28 |
3,4 |
SPORCU BESLENMESİ (SEÇİMLİK DERS I) |
4 |
4 |
4 |
3 |
3 |
3 |
3 |
3 |
27 |
3,28 |
BESLENME DURUMU TARAMA TESTLERİ |
4 |
4 |
3 |
4 |
5 |
5 |
5 |
5 |
35 |
4,25 |
KANSER VE BESLENME |
3 |
4 |
5 |
5 |
3 |
3 |
3 |
5 |
31 |
3,76 |
İŞÇİ BESLENMESİ (SEÇİMLİK DERS I) |
4 |
4 |
4 |
4 |
3 |
3 |
4 |
4 |
30 |
3,64 |
TÜRK VE DÜNYA MUTFAĞI (SEÇİMLİK DERS II) |
4 |
2 |
4 |
4 |
3 |
2 |
3 |
4 |
26 |
3,16 |
SAĞLIKLI BESİN SEÇİMİ (SEÇİMLİK DERS II) |
4 |
3 |
4 |
5 |
4 |
4 |
2 |
4 |
30 |
3,64 |
YAŞLILIK DÖNEMİNDE BESLENME |
4 |
4 |
5 |
5 |
3 |
5 |
5 |
5 |
36 |
4,37 |
BİLİMSEL ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ |
4 |
4 |
4 |
1 |
5 |
5 |
5 |
5 |
33 |
4 |
İŞÇİ BESLENMESİ |
4 |
4 |
4 |
4 |
3 |
3 |
4 |
4 |
30 |
3,64 |
GIDA TEKNOLOJİSİ |
4 |
4 |
2 |
2 |
2 |
3 |
3 |
3 |
23 |
2,79 |
GIDA MUHAFAZA YÖNTEMLERİ |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
ENTERAL BESLENME |
5 |
4 |
5 |
5 |
4 |
4 |
5 |
5 |
37 |
4,49 |
BESİN DUYARLILIĞI VE ALERJİLERDE BESLENME |
4 |
4 |
4 |
5 |
2 |
2 |
1 |
4 |
26 |
3,16 |
TOPLU BESLENME HİZMETLERİNDE KALİTE SİSTEMLERİ |
3 |
4 |
4 |
4 |
2 |
3 |
3 |
3 |
26 |
3,16 |
PARENTERAL BESLENME |
5 |
4 |
5 |
5 |
4 |
4 |
5 |
5 |
37 |
4,49 |
BESİN İŞLEME YÖNTEMLERİ |
4 |
4 |
4 |
3 |
3 |
4 |
4 |
3 |
29 |
3,52 |
BİYOİSTATİSTİK |
4 |
0 |
3 |
4 |
2 |
4 |
3 |
5 |
25 |
3,03 |
BESLENME VE METABOLİZMA |
5 |
4 |
4 |
5 |
2 |
2 |
2 |
5 |
29 |
3,52 |
ENTRAL VE PARENTERAL BESLENME TEDAVİSİ |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
3 |
5 |
4 |
37 |
4,49 |
YİYECEK VE İÇECEK OTOMASYONU |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
İMMÜN SİSTEM VE İMMÜNONÜTRİSYON |
5 |
4 |
5 |
4 |
5 |
4 |
5 |
4 |
36 |
4,37 |
NUTRİGENETİK |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
BESLENME VE KANSER |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
MENÜ PLANLAMA |
4 |
4 |
5 |
5 |
5 |
3 |
4 |
5 |
35 |
4,25 |
BESİN İLAÇ ETKİLEŞİMİ |
4 |
5 |
5 |
4 |
4 |
5 |
4 |
4 |
35 |
4,25 |
ÇİNCE I |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
ÇİNCE II |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
KÜLTÜREL PSİKOLOJİ: KÜLTÜRÜN DAVRANIŞLARIMA ETKİSİ / ÇOKKÜLTÜRLÜLÜK UZMANLIK |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
KÜLTÜREL FARKLILIKLARI ANLAMA: FARKLI KÜLTÜRLERLE İLETİŞİM KURMANIN YOLLARI / ÇOKKÜLTÜRLÜLÜK UZMANLIK |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
KADIN VE İNSAN HAKLARI: KADIN ANLAMAK / ÇOKKÜLTÜRLÜLÜK UZMANLIK |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
STRESİ VE ÇATIŞMAYI YÖNETMENİN YOLLARI / ÇOKKÜLTÜRLÜLÜK UZMANLIK |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
EĞİTİME GİRİŞ |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
ÖĞRETİM İLKE VE YÖNTEMLERİ |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
SINIF YÖNETİMİ |
1 |
2 |
3 |
3 |
4 |
4 |
4 |
3 |
24 |
2,91 |
ÖZEL ÖĞRETİM YÖNTEMLERİ |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
REHBERLİK VE ÖZEL EĞİTİM |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
EĞİTİMDE ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
EĞİTİM PSİKOLOJİSİ |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİ |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI |
1 |
2 |
2 |
3 |
3 |
3 |
2 |
3 |
19 |
2,31 |
PARA VE BANKA |
1 |
0 |
1 |
0 |
1 |
0 |
1 |
0 |
4 |
0,49 |
İŞ VE SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU |
0 |
0 |
0 |
0 |
2 |
1 |
2 |
2 |
7 |
0,85 |
SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
FELSEFE |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
FRANSIZCA I |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
FRANSIZCA II |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
FRANSIZCA III |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
FRANSIZCA IV |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
SAĞLIK BİLGİSİ VE İLK YARDIM |
1 |
0 |
0 |
0 |
1 |
1 |
5 |
2 |
10 |
1,21 |
GİRİŞİMCİLİK |
0 |
0 |
0 |
0 |
2 |
1 |
2 |
2 |
7 |
0,85 |
TÜRKİYENİN YÖNETİM YAPISI |
1 |
0 |
1 |
0 |
1 |
0 |
1 |
0 |
4 |
0,49 |
HALKLA İLİŞKİLER UYGULAMALARI VE ÖRNEK OLAYLAR |
1 |
0 |
1 |
0 |
1 |
0 |
1 |
0 |
4 |
0,49 |
MEDYA VE KAMUOYU |
0 |
0 |
0 |
0 |
2 |
1 |
2 |
2 |
7 |
0,85 |
MARKA YÖNETİMİ |
0 |
0 |
0 |
0 |
2 |
1 |
2 |
2 |
7 |
0,85 |
DİJİTAL PAZARLAMA |
0 |
0 |
0 |
0 |
2 |
1 |
2 |
2 |
7 |
0,85 |
REKLAM KAMPANYALARI |
0 |
0 |
0 |
0 |
2 |
1 |
2 |
2 |
7 |
0,85 |
YÖNETİM VE ORGANİZASYON |
1 |
0 |
1 |
0 |
1 |
0 |
1 |
0 |
4 |
0,49 |
LEARNING ENGLISH THROUGH MOVIES / İNGİLİZCE UZMANLIK |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
ACADEMIC WRITING WORKSHOP / İNGİLİZCE UZMANLIK |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
LEARNING ENGLISH THROUGH DRAMA / İNGİLİZCE UZMANLIK |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
ENGLISH FOR CAREER DEVELOPMENT/İNGİLİZCE UZMANLIK |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
GENEL HUKUK |
1 |
0 |
1 |
0 |
1 |
0 |
1 |
0 |
4 |
0,49 |
İSTATİSTİK |
4 |
0 |
3 |
4 |
4 |
4 |
4 |
5 |
28 |
3,4 |
TİCARET HUKUKU |
1 |
0 |
1 |
0 |
1 |
0 |
1 |
0 |
4 |
0,49 |
İŞARET DİLİ |
1 |
0 |
1 |
0 |
1 |
0 |
1 |
0 |
4 |
0,49 |
AKADEMİK BAŞARI VE SOSYAL YAŞAM BECERİLERİNE GİRİŞ |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
İTALYANCA I |
0 |
0 |
1 |
0 |
0 |
1 |
1 |
0 |
3 |
0,36 |
İTALYANCA II |
0 |
0 |
1 |
0 |
0 |
1 |
1 |
0 |
3 |
0,36 |
İTALYANCA III |
0 |
0 |
1 |
0 |
0 |
1 |
1 |
0 |
3 |
0,36 |
İTALYANCA IV |
0 |
0 |
1 |
0 |
0 |
1 |
1 |
0 |
3 |
0,36 |
JAPONCA I |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
JAPONCA II |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
LİNEER CEBİR |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ |
0 |
0 |
0 |
0 |
2 |
1 |
2 |
2 |
7 |
0,85 |
FİNANSAL OKURYAZARLIK: PARANIN ÖNEMİ / OKURYAZARLIK UZMANLIK |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
SİYASİ OKURYAZARLIK: DİJİTAL ÇAĞDA SİYASET / OKURYAZARLIK UZMANLIK |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
MEDYA OKURYAZARLIĞI: MEDYANIN VERDİĞİ MESAJLAR / OKURYAZARLIK UZMANLIK |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
TEKNOLOJİ OKURYAZARLIĞI: TEKNOLOJİ İLE YAŞAMAK / OKURYAZARLIK UZMANLIK |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
İLETİŞİM KURAMLARI |
0 |
0 |
0 |
0 |
2 |
1 |
2 |
2 |
7 |
0,85 |
SİYASAL İLETİŞİM |
1 |
0 |
1 |
0 |
1 |
0 |
1 |
0 |
4 |
0,49 |
RADYO TELEVİZYON REKLAMCILIĞI |
1 |
0 |
1 |
0 |
1 |
0 |
1 |
0 |
4 |
0,49 |
İLETİŞİM ETİĞİ |
1 |
0 |
1 |
0 |
1 |
0 |
1 |
0 |
4 |
0,49 |
SOSYAL SORUMLULUK |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
RUSÇA I |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
2 |
3 |
0 |
5 |
0,61 |
RUSÇA II |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
RUSÇA III |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
RUSÇA IV |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
2 |
0 |
0 |
2 |
0,24 |
İNSAN HAKLARI |
1 |
0 |
1 |
0 |
1 |
0 |
1 |
0 |
4 |
0,49 |
SOSYAL PSİKOLOJİ |
0 |
0 |
0 |
0 |
2 |
1 |
2 |
2 |
7 |
0,85 |
KARİYER PLANLAMA |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
İSPANYOLCA I |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
İSPANYOLCA II |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
İSPANYOLCA III |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
İSPANYOLCA IV |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
SOSYOLOJİ |
1 |
0 |
1 |
0 |
1 |
0 |
1 |
0 |
4 |
0,49 |
KALİTE YÖNETİMİNİN TEMEL İLKELERİ |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
YAPAY ZEKA VE DAVRANIŞ / DAVRANIŞ UZMANLIK |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
DİJİTAL ÇAĞDA SİYASAL DAVRANIŞ VE SOSYAL KİMLİK / DAVRANIŞ UZMANLIK |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
ANORMAL DAVRANIŞ: PROBLEMLİ DAVRANIŞI FARKETME YOLLARI / DAVRANIŞ UZMANLIK |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
BEYNİN KARAR VERME DAVRANIŞI / DAVRANIŞ UZMANLIK |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
FİKİRDEN ÜRÜNE YENİLİKÇİ TASARIM / TASARIM UZMANLIK |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
AHENK,DENGE VE GÖRSEL TASARIM / TASARIM UZMANLIK |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
MEKAN, ZAMAN VE TASARIM / TASARIM UZMANLIK |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
DÜŞÜN VE YAP: YARATICI DÜŞÜNME VE TASARIM / TASARIM UZMANLIK |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
İŞLETME YÖNETİMİ I |
2 |
2 |
2 |
2 |
4 |
3 |
4 |
4 |
23 |
2,79 |
DEĞİŞİM YÖNETİMİ |
1 |
0 |
1 |
0 |
1 |
0 |
1 |
0 |
4 |
0,49 |
MÜZAKERE TEKNİKLERİ |
1 |
0 |
1 |
0 |
1 |
0 |
1 |
0 |
4 |
0,49 |
BULUŞÇU DÜŞÜNME BECERİSİ / ÜST DÜZEY UZMANLIK |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
BİR YAŞAM BECERİSİ OLARAK KARAR VERME / ÜST DÜZEY UZMANLIK |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
KARMAŞIK PROBLEM ÇÖZME YÖNTEMLERİ / ÜST DÜZEY UZMANLIK |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
ADAPTASYON BECERİSİ: BİLİŞSEL ESNEKLİĞİ ARTIRMA YOLLARI / ÜST DÜZEY UZMANLIK |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
GENEL EKONOMİ |
1 |
0 |
1 |
0 |
1 |
0 |
1 |
0 |
4 |
0,49 |
GENEL MUHASEBE |
1 |
0 |
1 |
0 |
1 |
0 |
1 |
0 |
4 |
0,49 |
KAMU EKONOMİSİ |
1 |
0 |
1 |
0 |
1 |
0 |
1 |
0 |
4 |
0,49 |
UYGARLIKLAR TARİHİ I |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
UYGARLIKLAR TARİHİ II |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
YÖNETİMDE İLETİŞİM AĞI SANATI / YENİLİK UZMANLIK |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
EKONOMİK BAŞARIYA ULAŞMANIN YOLLARI:SÜRDÜRÜLEBİLİR İNOVASYON / YENİLİK UZMANLIK |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
INOVASYON VE TEKNOLOJİ İLE YENİLİKÇİ OLMA YOLLARI / YENİLİK UZMANLIK |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
YARATICILIKTAN GİRİŞİMCİLİĞE: INOVATİF DÜŞÜNMENİN ÖNEMİ / YENİLİK UZMANLIK |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
GELECEĞİN TEKNOLOJİLERİ |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
ÇOK DİSİPLİNLİ PROJE |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
HİTABET VE LİDERLİK |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
GIDA ATÖLYESİ UYGULAMALARI |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
İLETİŞİM SANATI: YAŞAM BECERİSİ OLARAK İLETİŞİM |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
VERİ ANALİZİ VE RAPORLAMAYA GİRİŞ |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
İNSAN İHTİYAÇLARINI ANLAMAK: DİJİTAL ÇAĞDA ÜRETİM, DAĞITIM VE TÜKETİM |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
BÜYÜK VERİ YÖNETİMİ |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
YARATICI YAZARLIK: ETKİLİ YAZI YAZMA TEKNİKLERİ |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
BİR DÜŞÜNME SANATI OLARAK MATEMATİK |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
TOPLAM |
136 |
108 |
141 |
124 |
144 |
128 |
160 |
145 |
1086 |
131,8 |