TR EN

Dersin Program Çıktıları İle Olan İlişkileri

(0) Etkisiz (1) En Düşük (2) Düşük (3) Orta (4) İyi (5) Çok İyi
0 1 2 3 4 5
Zorunlu Dersler
Dersin Adi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 T %
GASTRONOMİ TARİHİ VE KÜLTÜRÜ 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 1 5 5 5 5 5 5 5 5 5 0 0 5 5 5 5 5 5 131 145,56
EKMEK YAPIM TEKNİĞİ 4 4 4 4 4 5 5 5 5 4 4 1 4 2 4 4 4 4 4 4 4 0 0 5 5 5 5 5 5 113 125,56
MUTFAKTA KALİTE YÖNETİMİ 5 5 5 5 4 5 5 5 4 5 4 5 5 5 5 4 5 5 5 4 4 5 4 5 5 5 4 5 5 137 152,22
MENÜ PLANLAMA 5 5 5 4 5 4 5 5 5 4 5 5 4 4 5 5 5 4 5 5 5 4 5 5 5 5 4 5 5 137 152,22
GASTRONOMİYE GİRİŞ 5 5 4 5 4 3 3 4 4 4 3 1 5 4 4 4 4 5 5 4 1 0 0 5 5 5 5 5 5 111 123,33
PİŞİRME YÖNTEMLERİ I 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 1 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 0 0 5 5 5 5 5 131 145,56
PİŞİRME YÖNTEMLERİ II 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 1 5 5 5 5 5 5 5 5 5 0 0 5 5 5 5 5 5 131 145,56
PASTANE ÜRÜNLERİ 5 5 5 5 4 4 4 5 5 5 5 2 5 5 5 5 5 5 5 5 5 0 0 5 5 5 5 5 5 129 143,33
SOĞUK MUTFAK 5 5 5 5 5 5 5 5 4 5 4 4 5 5 5 3 2 3 5 4 4 1 1 5 5 5 5 5 5 125 138,89
TÜRK MUTFAĞI 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 1 5 5 5 5 5 5 5 5 5 0 0 5 5 5 5 5 5 131 145,56
DÜNYA MUTFAKLARI VE UYGULAMALARI 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 1 5 5 5 5 5 5 5 5 5 0 0 5 5 5 5 5 5 131 145,56
MESLEKİ UYGULAMALAR I 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 1 5 5 5 5 5 5 5 5 5 2 2 5 5 5 5 5 5 135 150
MESLEKİ UYGULAMALAR II 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 1 5 5 5 5 5 5 5 5 5 2 2 5 5 5 5 5 5 135 150
ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I 0 1 1 0 0 2 1 2 2 1 1 0 1 2 2 1 2 2 3 2 1 1 2 1 1 2 2 2 1 39 43,33
ATATÜRK İLK. VE İNK. TARİHİ II 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0 0 4 0 0 0 0 0 0 3 0 0 8 8,89
BESLENME İLKELERİ 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 145 161,11
HİJYEN VE SANİTASYON 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 145 161,11
YAZ STAJI 5 5 5 5 5 4 4 5 5 5 5 1 4 4 4 4 3 0 4 2 4 1 1 4 5 4 2 3 3 106 117,78
TÜRK DİLİ I 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 4 1 1 1 1 1 1 1 1 32 35,56
TÜRK DİLİ II 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 3 3 3 3 3 0 0 0 3 3 3 2 0 0 0 0 0 0 26 28,89
YABANCI DİL I (İNG.) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 4 0 0 0 2 3 2 0 5 0 0 0 0 0 0 16 17,78
YABANCI DİL II (İNG.) 1 1 2 1 2 2 3 2 2 2 3 2 3 3 2 2 2 3 3 4 3 3 4 3 1 3 3 2 3 70 77,78
TOPLAM 81 82 82 80 79 80 81 84 82 81 80 42 85 83 89 81 79 77 87 90 85 38 39 79 83 85 84 83 83 2264 2515,56
Seçmeli Dersler
Dersin Adi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 T %
ALMANCA I 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 5 0 0 0 0 0 0 5 1,79
ALMANCA II 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 5 0 0 0 0 0 0 5 1,79
YİYECEK İÇECEK SERVİSİ 4 4 4 4 4 3 4 4 4 4 4 3 5 5 5 4 3 3 3 4 4 0 0 4 5 3 3 1 3 101 36,07
GASTRONOMİ TURİZMİ 5 5 5 5 5 5 5 4 4 5 5 2 5 5 5 5 5 5 5 5 5 0 0 5 5 5 5 5 5 130 46,43
GASTRONOMİ VE MEDYA 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 1 5 5 5 5 5 5 5 5 5 0 0 5 5 5 5 5 5 131 46,79
ZİYAFET MUTFAĞI 5 5 5 5 4 5 5 5 5 5 4 1 5 5 5 5 4 5 5 5 5 0 0 5 5 5 4 0 2 119 42,5
YEMEK STİLİSTLİĞİ VE FOTOĞRAFÇILIĞI 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 2 5 5 5 5 5 5 5 5 5 1 0 5 5 5 5 5 5 133 47,5
MUTFAK AKIMLARI 5 5 5 5 4 5 4 4 5 4 4 5 4 4 5 4 4 5 5 5 5 5 4 5 4 5 5 5 5 134 47,86
YİYECEK İÇECEK MALİYETİ 5 5 5 5 4 5 5 5 5 3 3 1 5 5 5 5 4 4 4 5 5 0 0 4 4 4 4 4 4 117 41,79
GIDA VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 1 5 5 5 5 5 5 5 5 5 0 0 5 5 5 5 5 5 131 46,79
GIDA MUHAFAZA YÖNTEMLERİ 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 1 5 5 5 5 5 5 5 5 5 0 0 5 5 5 5 5 5 131 46,79
SOSLAR VE ÇORBALAR 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 1 5 5 5 5 5 5 5 5 5 0 0 5 5 5 5 5 5 131 46,79
İÇECEKLER 5 5 5 5 4 5 5 4 5 4 5 5 5 5 5 4 5 5 5 5 5 5 5 4 5 5 5 4 5 139 49,64
FÜZYON MUTFAK VE MOLEKÜLER GASTRONOMİ 5 5 4 5 4 5 4 4 4 5 5 5 4 5 4 4 5 5 5 4 4 1 1 4 5 5 5 4 5 125 44,64
SOKAK LEZZETLERİ 5 5 5 5 5 4 4 4 5 5 4 5 5 4 5 4 4 4 4 5 4 5 4 5 5 5 5 4 5 133 47,5
VEJETARYEN MUTFAĞI 5 5 5 5 5 5 5 5 4 5 5 4 5 5 5 4 2 3 5 4 4 1 1 5 5 5 5 5 5 127 45,36
OSMANLI YEMEK KÜLTÜRÜ 5 5 5 5 5 5 5 5 4 5 5 4 5 5 4 3 1 2 5 4 4 1 1 5 5 5 5 5 5 123 43,93
YÖRESEL TATLILAR 5 5 5 5 4 4 5 4 5 5 5 4 5 4 5 5 5 4 5 5 5 4 5 5 5 5 4 5 5 137 48,93
İŞ VE SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 5 0 5 5 15 5,36
BAĞIMLILIKLARIN ÖNLENMESİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0 0 3 2 7 2,5
GİRİŞİMCİNİN FİNANSMAN KAYNAKLARI 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
GIDA KATKI MADDELERİ 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 145 51,79
GIDA FORMÜLASYONLARI VE DUYUSAL ANALİZ 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 2 4 1 3 5 4 5 4 2 2 0 0 5 5 5 4 0 0 106 37,86
HAZIR YEMEK TEKNOLOJİSİ 5 5 4 4 5 5 5 5 4 5 5 5 4 5 5 5 4 5 5 4 5 5 5 5 4 5 5 5 5 138 49,29
ÖZEL DURUMLARDA BESLENME VE REÇETELER 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 145 51,79
GIDA TEKNOLOJİSİ 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 145 51,79
GENEL EKONOMİ 1 0 0 0 0 5 5 5 4 1 1 0 0 1 1 1 2 1 0 0 2 1 1 0 0 1 0 0 0 33 11,79
GİRİŞİMCİLİK 1 0 1 1 1 5 5 5 5 0 0 5 5 4 5 4 5 5 5 4 4 1 1 5 5 5 4 4 4 99 35,36
DİJİTAL PAZARLAMA 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 5 0 5 0 0 0 0 0 0 0 0 0 10 3,57
HUKUKA GİRİŞ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 5 0 5 0 0 0 10 3,57
PROFESYONEL BECERİLER VE KARİYER GELİŞTİRME 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ 0 0 0 0 0 0 0 5 5 0 0 0 5 0 0 0 4 5 5 5 0 0 0 4 0 2 5 5 5 55 19,64
İTALYANCA I 5 5 4 5 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 133 47,5
İTALYANCA II 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 5 0 0 0 0 0 0 5 1,79
YAPAY ZEKA HUKUKU 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
UYGULAMALI TİCARET HUKUKU 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI HUKUKU 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
MARKA VE PATENT HUKUKU 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
ÇİKOLATA SANATI 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 2 5 5 5 5 5 5 5 5 5 0 0 5 5 5 5 5 5 132 47,14
YİYECEK İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 1 5 5 5 5 5 5 5 5 5 0 0 5 5 5 5 5 5 131 46,79
PSİKOLOJİYE GİRİŞ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 5 0 0 0 5 0 0 5 0 4 19 6,79
RUSÇA I 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 1 2 0 0 0 2 0 0 0 0 0 0 6 2,14
RUSÇA II 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 5 0 0 0 0 0 0 5 1,79
İLK YARDIM 4 5 4 1 1 5 5 4 5 5 5 5 5 4 5 4 4 4 4 4 3 0 0 5 5 5 4 5 5 115 41,07
SOSYAL SORUMLULUK VE ETİK 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 5 0 0 0 5 0 0 5 0 5 20 7,14
SOSYOLOJİYE GİRİŞ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 5 0 0 0 0 0 0 5 0 5 15 5,36
FELSEFEYE GİRİŞ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 5 0 0 0 0 0 5 1,79
KARİYER PLANLAMA 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 5 5 0 5 0 0 5 0 5 0 0 0 25 8,93
KALİTE YÖNETİMİNİN TEMEL İLKELERİ 0 0 0 0 0 0 0 5 0 0 0 0 5 0 0 5 5 5 5 5 5 0 0 5 5 5 5 5 5 70 25
MESLEKİ İNGİLİZCE 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 4 0 0 0 0 0 0 4 1,43
TOPLAM 125 124 121 120 114 130 130 136 132 120 119 84 136 121 126 126 126 141 141 150 131 50 74 160 133 150 147 129 149 3645 1301,79