TR EN

CUISINE APPLICATIONS II COURSE IDENTIFICATION AND APPLICATION INFORMATION

Code Name of the Course Unit Semester In-Class Hours (T+P) Credit ECTS Credit
GMS212 CUISINE APPLICATIONS II 4 6 3 9

WEEKLY COURSE CONTENTS AND STUDY MATERIALS FOR PRELIMINARY & FURTHER STUDY

Week Preparatory Topics(Subjects) Method
1 Kitap okuma Boiling pişirme, mutfak uygulama Uygulama, Anlatım
2 Kitap okuma Grilling pişirme, mutfak uygulama Uygulama, Anlatım
3 Kitap okuma Et kesim teknikleri, mutfak uygulama Uygulama, Anlatım
4 Reçete Okuma Frying pişirme, mutfak uygulama Uygulama, Anlatım
5 Literatür araştırması Kuru pişirme teknikleri, mutfak uygulama Uygulama, Anlatım
6 Literatür araştırması Buharda pişirme teknikleri, mutfak uygulama Uygulama, Anlatım
7 Reçete Okuma Sulu pişirme teknikleri, mutfak uygulama, mutfak uygulama Uygulama, Anlatım
8 - ARA SINAV -
9 Kitap okuma Ders tekrarı Uygulama, Anlatım
10 Kitap okuma Fırında pişirme teknikleri, mutfak uygulama Uygulama, Anlatım
11 Kitap okuma Kağıtta ve tuzda pişirme teknikleri, mutfak uygulama Uygulama, Anlatım
12 Reçete Okuma Soğuk servis edilen yemekler, mutfak uygulama Uygulama, Anlatım
13 Reçete Okuma Sıcak servis edilen yemekler, mutfak uygulama Uygulama, Anlatım
14 Reçete Okuma Garnitürler, mutfak uygulama Uygulama, Anlatım
15 Kitap okuma Ders tekrarı, mutfak uygulama Uygulama, Anlatım
16 - FİNAL -
17 - FİNAL -