TR EN

MUTFAK UYGULAMALARI II DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ

Kodu Dersin Adı Yarıyıl Süresi(T+U) Kredisi AKTS Kredisi
GMS212 MUTFAK UYGULAMALARI II 4 6 3 9

HAFTALIK DERS KONULARI VE ÖNGÖRÜLEN HAZIRLIK ÇALIŞMALARI

Hafta Ön Hazırlık Konular Yöntem
1 Kitap okuma Boiling pişirme, mutfak uygulama Uygulama, Anlatım
2 Kitap okuma Grilling pişirme, mutfak uygulama Uygulama, Anlatım
3 Kitap okuma Et kesim teknikleri, mutfak uygulama Uygulama, Anlatım
4 Öğrenci ödev hazırlama Frying pişirme, mutfak uygulama Uygulama, Anlatım
5 Literatür araştırması Kuru pişirme teknikleri, mutfak uygulama Uygulama, Anlatım
6 Literatür araştırması Buharda pişirme teknikleri, mutfak uygulama Uygulama, Anlatım
7 Öğrenci ödev hazırlama Sulu pişirme teknikleri, mutfak uygulama, mutfak uygulama Uygulama, Anlatım
8 - ARA SINAV -
9 Kitap okuma Ders tekrarı Uygulama, Anlatım
10 Kitap okuma Fırında pişirme teknikleri, mutfak uygulama Uygulama, Anlatım
11 Kitap okuma Kağıtta ve tuzda pişirme teknikleri, mutfak uygulama Uygulama, Anlatım
12 Öğrenci ödev hazırlama Soğuk servis edilen yemekler, mutfak uygulama Uygulama, Anlatım
13 Öğrenci ödev hazırlama Sıcak servis edilen yemekler, mutfak uygulama Uygulama, Anlatım
14 Öğrenci ödev hazırlama Garnitürler, mutfak uygulama Uygulama, Anlatım
15 Kitap okuma Ders tekrarı, mutfak uygulama Uygulama, Anlatım
16 - FİNAL -
17 - FİNAL -