1 |
Kitap okuma |
Boiling pişirme, mutfak uygulama |
Uygulama, Anlatım |
2 |
Kitap okuma |
Grilling pişirme, mutfak uygulama |
Uygulama, Anlatım |
3 |
Kitap okuma |
Et kesim teknikleri, mutfak uygulama |
Uygulama, Anlatım |
4 |
Öğrenci ödev hazırlama |
Frying pişirme, mutfak uygulama |
Uygulama, Anlatım |
5 |
Literatür araştırması |
Kuru pişirme teknikleri, mutfak uygulama |
Uygulama, Anlatım |
6 |
Literatür araştırması |
Buharda pişirme teknikleri, mutfak uygulama |
Uygulama, Anlatım |
7 |
Öğrenci ödev hazırlama |
Sulu pişirme teknikleri, mutfak uygulama, mutfak uygulama |
Uygulama, Anlatım |
8 |
- |
ARA SINAV |
- |
9 |
Kitap okuma |
Ders tekrarı |
Uygulama, Anlatım |
10 |
Kitap okuma |
Fırında pişirme teknikleri, mutfak uygulama |
Uygulama, Anlatım |
11 |
Kitap okuma |
Kağıtta ve tuzda pişirme teknikleri, mutfak uygulama |
Uygulama, Anlatım |
12 |
Öğrenci ödev hazırlama |
Soğuk servis edilen yemekler, mutfak uygulama |
Uygulama, Anlatım |
13 |
Öğrenci ödev hazırlama |
Sıcak servis edilen yemekler, mutfak uygulama |
Uygulama, Anlatım |
14 |
Öğrenci ödev hazırlama |
Garnitürler, mutfak uygulama |
Uygulama, Anlatım |
15 |
Kitap okuma |
Ders tekrarı, mutfak uygulama |
Uygulama, Anlatım |
16 |
- |
FİNAL |
- |
17 |
- |
FİNAL |
- |