TR EN

WORLD CUISINE COURSE IDENTIFICATION AND APPLICATION INFORMATION

Code Name of the Course Unit Semester In-Class Hours (T+P) Credit ECTS Credit
GMS314 WORLD CUISINE 6 6 3 8

WEEKLY COURSE CONTENTS AND STUDY MATERIALS FOR PRELIMINARY & FURTHER STUDY

Week Preparatory Topics(Subjects) Method
1 Kitap okuma Fransız Mutfağı, Fransız Mutfağı Uygulaması Uygulama
2 Kitap okuma Reçete örnekleri, Reçete Uygulaması Uygulama
3 Kitap okuma İtalyan Mutfağı, İtalyan Mutfağı Uygulaması Uygulama
4 Reçete okuma Reçete örnekleri, Reçete Uygulaması Uygulama
5 Kitap okuma İspanyol Mutfağı, İspanyol Mutfağı Uygulaması Uygulama
6 Literatür taraması Reçete örnekleri, Reçete Uygulaması Uygulama
7 Literatür taraması Meksika Mutfağı, Meksika Mutfağı Uygulaması Uygulama
8 - ARA SINAV -
9 Kitap okuma Reçete örnekleri, Reçete Uygulaması Uygulama
10 Kitap okuma İngiliz ve Balkan Mutfakları, İngiliz ve Balkan Mutfakları Uygulaması Uygulama
11 Kitap okuma Reçete örnekleri, Reçete Uygulaması Uygulama
12 Reçete okuma Orta ve Kuzey Amerika Mutfakları, Orta ve Kuzey Amerika Mutfakları Uygulaması Uygulama
13 Reçete okuma Reçete örnekleri, Reçete Uygulaması Uygulama
14 Reçete okuma Güney Amerika Mutfağı, Güney Amerika Mutfağı Uygulaması Uygulama
15 Kitap okuma Reçete örnekleri, Reçete Uygulaması Uygulama
16 - FİNAL -
17 - FİNAL -