1 |
Literatür taraması |
Kakaonun kökeni ve çikolata üretimi |
Uygulama |
2 |
Literatür taraması |
Çikolata temperleme ve kalıplama |
Uygulama |
3 |
Literatür taraması |
Marzipan dolgulu çikolata |
Uygulaöa |
4 |
Literatür taraması |
Fondant ve toffee çeşitleri |
Uygulama |
5 |
Literatür taraması |
Rocher tekniği konfeksiyonu |
Uygulama |
6 |
Literatür taraması |
Çeşitli bitkiler ve ganaj dolgulu çikolata kalıplama teknikleri |
Uygulama |
7 |
Literatür taraması |
Gianduja ve meyve dolgulu çikolata yapımı |
Uygulama |
8 |
- |
ARA SINAV |
- |
9 |
Literatür taraması |
Bisküvi ve karamel dolgulu çikolata yapımı |
Uygulama |
10 |
Literatür taraması |
Truffle çikolata ve kaplama teknikleri |
Uygulama |
11 |
Literatür taraması |
Karamel ve nougat dolgulu çikolata yapımı |
Uygulama |
12 |
Literatür taraması |
Meyve dolgulu çikolata ve boyama teknikleri |
Uygulama |
13 |
Literatür taraması |
Fondant ve çikolata kaplamaları |
Uygulama |
14 |
Literatür taraması |
Fondant ve çikolata kaplamaları |
Uygulama |
15 |
Literatür taraması |
Final projesi ve değerlendirme |
Uygulama |
16 |
- |
FİNAL |
- |
17 |
- |
FİNAL |
- |