| 1 |
Literatür taraması |
Kakaonun kökeni ve çikolata üretimi |
Uygulama |
| 2 |
Literatür taraması |
Çikolata temperleme ve kalıplama |
Uygulama |
| 3 |
Literatür taraması |
Marzipan dolgulu çikolata |
Uygulaöa |
| 4 |
Literatür taraması |
Fondant ve toffee çeşitleri |
Uygulama |
| 5 |
Literatür taraması |
Rocher tekniği konfeksiyonu |
Uygulama |
| 6 |
Literatür taraması |
Çeşitli bitkiler ve ganaj dolgulu çikolata kalıplama teknikleri |
Uygulama |
| 7 |
Literatür taraması |
Gianduja ve meyve dolgulu çikolata yapımı |
Uygulama |
| 8 |
Literatür taraması |
Bisküvi ve karamel dolgulu çikolata yapımı |
Uygulama |
| 9 |
Literatür taraması |
Truffle çikolata ve kaplama teknikleri |
Uygulama |
| 10 |
- |
ARA SINAV |
- |
| 11 |
Literatür taraması |
Karamel ve nougat dolgulu çikolata yapımı |
Uygulama |
| 12 |
Literatür taraması |
Meyve dolgulu çikolata ve boyama teknikleri |
Uygulama |
| 13 |
Literatür taraması |
Fondant ve çikolata kaplamaları |
Uygulama |
| 14 |
Literatür taraması |
Fondant ve çikolata kaplamaları |
Uygulama |
| 15 |
Literatür taraması |
Final projesi ve değerlendirme |
Uygulama |
| 16 |
- |
FİNAL |
- |
| 17 |
- |
FİNAL |
- |