1 |
Literatür taraması |
Giriş ve Ekmek Yapımının İleri Seviye Temelleri |
- |
2 |
Literatür taraması |
Hamur Hazırlama ve Yoğurma Teknikleri |
- |
3 |
Literatür taraması |
Hamurun Dinlendirilmesi ve Şekillendirilmesi |
- |
4 |
Literatür taraması |
Fırınlama Teknikleri - Temel ve Gelişmiş Yöntemler |
- |
5 |
Literatür taraması |
Soft roll hamur hazırlama |
- |
6 |
Literatür taraması |
Kaiserbröttchen - Akdeniz Ekmeği Yapımı |
- |
7 |
Literatür taraması |
Two Castle Bread Yapımı |
- |
8 |
- |
ARA SINAV |
- |
9 |
Literatür taraması |
Hamburger Ekmeği Yapımı |
- |
10 |
Literatür taraması |
Bagel-Pita Bread Yapımı |
- |
11 |
Literatür taraması |
Simit - Bretzel Yapımı |
- |
12 |
Literatür taraması |
Borodinsky Baquet Ekmek Yapımı |
- |
13 |
Literatür taraması |
İleri Seviye Fırınlama Teknikleri ve Üretim Süreçlerinin Yönetimi |
- |
14 |
Literatür taraması |
Ekmek Üretiminde Yenilikçi Yöntemler |
- |
15 |
Literatür taraması |
Değerlendirme ve Final Projesi |
- |
16 |
- |
FİNAL |
- |
17 |
- |
FİNAL |
- |