1 |
Literatür araştırması |
Mutfakta yemeklerin kalite kontrolü, Besin hazırlama ve pişirmede hijyen |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma, Grup Çalışması |
2 |
Literatür araştırması |
Yemeklerden numune alma, Mutfakta hizmetlerin kalitesini değerlendirme |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma, Grup Çalışması |
3 |
Literatür araştırması |
Gıda maddelerinin depo giriş –çıkış kontrolleri |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma, Grup Çalışması |
4 |
Literatür araştırması |
Depoların fiziki özelliklerini planlaması, Depoların ısı kontrolleri |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma, Grup Çalışması |
5 |
Literatür araştırması |
İşlenmemiş yiyeceklerin depolanması |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma, Grup Çalışması |
6 |
Literatür araştırması |
İşlenmemiş yiyeceklerin depolanması |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma, Grup Çalışması |
7 |
Literatür araştırması |
Hazırlanmış yiyeceklerin depolanması, Donmuş gıdaların depolanması |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma, Grup Çalışması |
8 |
- |
ARA SINAV |
- |
9 |
Literatür araştırması |
Besinlerin soğutma yöntemiyle saklanması, Besinlerin dondurma yöntemiyle saklanması, Besinlerin tuzlanarak saklanması |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma, Grup Çalışması |
10 |
Literatür araştırması |
Besinlerin baharatla saklanması |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma, Grup Çalışması |
11 |
Literatür araştırması |
Besinlerin şekerle saklanması |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma, Grup Çalışması |
12 |
Literatür araştırması |
Besinlerin kurutularak saklanması |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma, Grup Çalışması |
13 |
Literatür araştırması |
Besinlerin konserve yapılarak saklanması |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma, Grup Çalışması |
14 |
Literatür araştırması |
Besinlerin konserve yapılarak saklanması |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma, Grup Çalışması |
15 |
Literatür araştırması |
Besinlerin fermente edilerek saklanması |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma, Grup Çalışması |
16 |
- |
FİNAL |
- |
17 |
- |
FİNAL |
- |