TR EN

MENU PLANNING COURSE IDENTIFICATION AND APPLICATION INFORMATION

Code Name of the Course Unit Semester In-Class Hours (T+P) Credit ECTS Credit
ASP104 MENU PLANNING 2 3 2 6

WEEKLY COURSE CONTENTS AND STUDY MATERIALS FOR PRELIMINARY & FURTHER STUDY

Week Preparatory Topics(Subjects) Method
1 - Dersin tanıtımı ve öğrencilere aktarımı Anlatım, Soru-Cevap
2 Literatür araştırması Yeterli ve dengeli beslenme Anlatım, Soru-Cevap
3 Literatür araştırması Besin Ögeleri Anlatım, Soru-Cevap
4 Literatür araştırması Kalori hesabı Anlatım, Soru-Cevap
5 Literatür araştırması Kalori hesabı Anlatım, Soru-Cevap
6 Literatür araştırması Menü kavramı ve önemi Anlatım, Soru-Cevap
7 Literatür araştırması Menü planlaması ve geliştirme Anlatım, Soru-Cevap
8 - ARA SINAV -
9 Literatür araştırması Menü planlaması ve geliştirme Anlatım, Soru-Cevap
10 Literatür araştırması Menü türleri Anlatım, Soru-Cevap
11 Literatür araştırması Zamana göre menü türleri Anlatım, Soru-Cevap
12 Literatür araştırması Standart reçete oluşturma Anlatım, Soru-Cevap
13 Literatür araştırması Menü kartları Anlatım, Soru-Cevap
14 Literatür araştırması Menü ve müşteri memnuniyet ilişkisi Anlatım, Soru-Cevap
15 Literatür araştırması Menü pazarlaması Anlatım, Soru-Cevap
16 - FİNAL -
17 - FİNAL -