TR EN

COLD KITCHEN COURSE IDENTIFICATION AND APPLICATION INFORMATION

Code Name of the Course Unit Semester In-Class Hours (T+P) Credit ECTS Credit
ASP214 COLD KITCHEN 4 4 3 5

WEEKLY COURSE CONTENTS AND STUDY MATERIALS FOR PRELIMINARY & FURTHER STUDY

Week Preparatory Topics(Subjects) Method
1 - Soğuk mutfağa giriş Anlatım
2 Literatür araştırması Soğuk soslar Anlatım
3 Literatür araştırması Soğuk soslar yapımı Gösterip yaptırma
4 Literatür araştırması Soğuk çorbalar Anlatım
5 Literatür araştırması Soğuk çorba yapımı Gösterip yaptırma
6 Literatür araştırması Dünya mutfağında soğuk mutfak kültürü Anlatım
7 Literatür araştırması Dünya mutfağında soğuk mutfak kültürüne ait reçetelerin uygulanması Gösterip yaptırma
8 - ARA SINAV -
9 Literatür araştırması Ders tekrarı Anlatım
10 Literatür araştırması Soğuk ordövrler Anlatım
11 Literatür araştırması Soğuk Ordövr hazırlama Gösterip yaptırma
12 Literatür araştırması Mezeler, salatalar, zeytinyağlılar Anlatım
13 Literatür araştırması Meze, salata, zeytinyağlı yapımı Gösterip yaptırma
14 Literatür araştırması Soğuk büfe Kurulumu Anlatım
15 Literatür araştırması Soğuk büfe menüsü tasarlama ve kurma Gösterip yaptırma
16 - FİNAL -
17 - FİNAL -