TR EN

INSTITUTIONAL FOOD SERVICES I COURSE IDENTIFICATION AND APPLICATION INFORMATION

Code Name of the Course Unit Semester In-Class Hours (T+P) Credit ECTS Credit
BEY341E INSTITUTIONAL FOOD SERVICES I 5 3 3 4

WEEKLY COURSE CONTENTS AND STUDY MATERIALS FOR PRELIMINARY & FURTHER STUDY

Week Preparatory Topics(Subjects) Method
1 Literatür tarama, Bireysel araştırma Toplu Beslenme Sistemlerine Giriş Anlatım, Tartışma, Grup Çalışması
2 Literatür tarama, Bireysel araştırma Ticari Nitelikli İşletmeler Anlatım, Tartışma, Grup Çalışması
3 Literatür tarama, Bireysel araştırma Toplu Beslenme Sistemlerinde Yönetim ve Organizasyon/Stratejik Yönetim I Anlatım, Tartışma, Grup Çalışması
4 Literatür tarama, Bireysel araştırma Toplu Beslenme Sistemlerinde Yönetim ve Organizasyon/Stratejik Yönetim II Anlatım, Tartışma, Grup Çalışması
5 Literatür tarama, Bireysel araştırma Personel Yönetimi Anlatım, Tartışma, Grup Çalışması
6 Literatür tarama, Bireysel araştırma Fiziki Koşullar-Mutfak Planlama Anlatım, Tartışma, Grup Çalışması
7 Literatür tarama, Bireysel araştırma Araç Gereçler I Anlatım, Tartışma, Grup Çalışması
8 - ARA SINAV -
9 Literatür tarama, Bireysel araştırma Araç Gereçler II Anlatım, Tartışma, Grup Çalışması
10 Literatür tarama, Bireysel araştırma Menü Planlama İlkeleri I Anlatım, Tartışma, Grup Çalışması
11 Literatür tarama, Bireysel araştırma Menü Planlama İlkeleri II Anlatım, Tartışma, Grup Çalışması
12 Literatür tarama, Bireysel araştırma Farklı Gruplar İçin Menü Planlama İlkeleri Anlatım, Tartışma, Grup Çalışması
13 Literatür tarama, Bireysel araştırma Standart Tarife Geliştirme Anlatım, Tartışma, Grup Çalışması
14 Literatür tarama, Bireysel araştırma Satın Alma-Hammadde Seçimi ve Kabul Kriterleri Anlatım, Tartışma, Grup Çalışması
15 Literatür tarama, Bireysel araştırma Teslim Alma, Depolama ve Stok Yönetimi Anlatım, Tartışma, Grup Çalışması
16 - FİNAL -
17 - FİNAL -