TR EN

INSTITUTIONAL FOOD SERVICES I DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ

Kodu Dersin Adı Yarıyıl Süresi(T+U) Kredisi AKTS Kredisi
BEY341E INSTITUTIONAL FOOD SERVICES I 5 3 3 4

HAFTALIK DERS KONULARI VE ÖNGÖRÜLEN HAZIRLIK ÇALIŞMALARI

Hafta Ön Hazırlık Konular Yöntem
1 Web Tabanlı Araştırma Toplu Beslenme Sistemlerine Giriş Anlatım
2 Web Tabanlı Araştırma Ticari Nitelikli İşletmeler, Ödevlerin Verilmesi Anlatım
3 Web Tabanlı Araştırma Toplu Beslenme Sistemlerinde Yönetim ve Organizasyon/Stratejik Yönetim: Yönetim Kuramları, Yönetimsel Yaklaşımlar Anlatım, Örnek Olay, Probleme Dayalı Öğrenme
4 Web Tabanlı Araştırma Toplu Beslenme Sistemlerinde Yönetim ve Organizasyon/Stratejik Yönetim: Toplam Kalite Yönetimi, Stratejik Planlama Anlatım, Örnek Olay, Probleme Dayalı Öğrenme
5 Literatür Tarama, Bireysel Araştırma Personel Yönetimi Anlatım, Probleme Dayalı Öğrenme
6 Literatür Tarama, Bireysel Araştırma Fiziki Koşullar-Mutfak Planlama Anlatım, Beyin Fırtınası, Bireysel Çalışma
7 Literatür Tarama, Bireysel Araştırma Araç Gereçler Anlatım
8 - ARA SINAV -
9 Literatür Tarama, Web Tabanlı Araştırma Menü Planlama İlkeleri: Menü Kavramı, Temel Menü Tipleri Anlatım, Örnek Olay, Tartışma
10 Literatür Tarama, Web Tabanlı Araştırma Menü Planlama İlkeleri: Menü Modeli Geliştirme Aşamaları, Menü Planlama, Ödevlerin Değerlendirilmesi Anlatım, Örnek Olay, Tartışma
11 Literatür Tarama, Web Tabanlı Araştırma Farklı Gruplar İçin Menü Planlama İlkeleri Anlatım
12 Web Tabanlı Araştırma Standart Tarife Geliştirme Anlatım, Örnek Olay, Tartışma
13 Literatür Tarama, Bireysel Araştırma Satın Alma - Hammadde Seçimi ve Kabul Kriterleri Anlatım, Beyin Fırtınası, Soru-Cevap
14 Literatür Tarama, Bireysel Araştırma Teslim Alma, Depolama ve Stok Yönetimi Anlatım, Örnek Olay
15 Web Tabanlı Araştırma İş Sağlığı ve Güvenliği Anlatım
16 - FİNAL -
17 - FİNAL -