TR EN

SEAFOODS COURSE IDENTIFICATION AND APPLICATION INFORMATION

Code Name of the Course Unit Semester In-Class Hours (T+P) Credit ECTS Credit
GSY329 SEAFOODS 5 4 2 5

WEEKLY COURSE CONTENTS AND STUDY MATERIALS FOR PRELIMINARY & FURTHER STUDY

Week Preparatory Topics(Subjects) Method
1 Araştırma, Reçete İnceleme Deniz ürünlerinin tanımı Uygulama
2 Araştırma, Reçete İnceleme Deniz ürünlerinin sınıflandırılması Uygulama
3 Araştırma, Reçete İnceleme Deniz ürünü çeşitleri Uygulama
4 Araştırma, Reçete İnceleme Deniz ürünlerinin özellikleri Uygulama
5 Araştırma, Reçete İnceleme Kalite kriterleri Uygulama
6 Araştırma, Reçete İnceleme Deniz ürünlerinin temini Uygulama
7 Araştırma, Reçete İnceleme Deniz ürünlerinin korunumu Uygulama
8 - ARA SINAV -
9 Araştırma, Reçete İnceleme Ders tekrarı Uygulama
10 Araştırma, Reçete İnceleme Deniz ürünlerini işlenmesi Uygulama
11 Araştırma, Reçete İnceleme Doğru pişirme teknikleri Uygulama
12 Araştırma, Reçete İnceleme Deniz ürünlerinin sunumları Uygulama
13 Araştırma, Reçete İnceleme Deniz ürünlerinin servisleri Uygulama
14 Araştırma, Reçete İnceleme Mezeler Uygulama
15 Araştırma, Reçete İnceleme Ders tekrarı Uygulama
16 - FİNAL -
17 - FİNAL -