TR EN

YARATICI PASTA VE TATLI UYGULAMALARI COURSE IDENTIFICATION AND APPLICATION INFORMATION

Code Name of the Course Unit Semester In-Class Hours (T+P) Credit ECTS Credit
PEP252 YARATICI PASTA VE TATLI UYGULAMALARI 4 4 2 4

KEY LEARNING OUTCOMES OF THE COURSE UNIT (On successful completion of this course unit, students/learners will or will be able to)

Öğrenciler, geleneksel tatlı ve pasta tariflerinden çıkarak özgün ve yaratıcı tasarımlar oluşturma yeteneği kazanır
Öğrenciler, farklı süsleme ve dekorasyon tekniklerini (şeker hamuru, çikolata, meyve süslemeleri vb.) etkin bir şekilde kullanabilme yeteneğine sahip olurlar.
Görsel estetik anlayışını geliştirerek, tatlı ve pastaları görsel olarak çekici hale getirme becerisi edinirler.
Özel etkinlikler için (düğün, doğum günü, kutlamalar vb.) kişiselleştirilmiş pasta ve tatlılar tasarlayarak yaratıcı çözümler sunarlar.