| Code | Name of the Course Unit | Semester | In-Class Hours (T+P) | Credit | ECTS Credit |
|---|---|---|---|---|---|
| GMS101 | INTRODUCTION TO GASTRONOMY | 1 | 3 | 3 | 7 |
SOURCE MATERIALS & RECOMMENDED READING |
|---|
| Akbaba, A. ve Çetinkaya, N. (2018). Gastronomi Ve Yiyecek Tarihi, Detay Yayıncılık. |
| Sarıışık, M. (2017). Tüm Yönleriyle Gastronomi Bilimi, Detay Yayıncılık. |
| Pollan, M. (2007). Etobur-Otobur İkilemi, Penguin. |
| Brillat-Savarin, J.A. (2012). Lezzetin Fizyolojisi, Oğlak, Ankara. |
| Food In Life, Food Time Dergi, Food and Travel (Süreli Yayın). |
| Orhun, D ve Akıllı, K. (2019). Yedikleriniz Davranışlarınız Olur. Velespit Yayınları. ISBN No: 978-605-82592-8-7 |