TR EN

INTRODUCTION TO GASTRONOMY COURSE IDENTIFICATION AND APPLICATION INFORMATION

Code Name of the Course Unit Semester In-Class Hours (T+P) Credit ECTS Credit
GMS101 INTRODUCTION TO GASTRONOMY 1 3 3 7

SOURCE MATERIALS & RECOMMENDED READING

Akbaba, A. ve Çetinkaya, N. (2018). Gastronomi Ve Yiyecek Tarihi, Detay Yayıncılık.
Sarıışık, M. (2017). Tüm Yönleriyle Gastronomi Bilimi, Detay Yayıncılık.
Pollan, M. (2007). Etobur-Otobur İkilemi, Penguin.
Brillat-Savarin, J.A. (2012). Lezzetin Fizyolojisi, Oğlak, Ankara.
Food In Life, Food Time Dergi, Food and Travel (Süreli Yayın).
Orhun, D ve Akıllı, K. (2019). Yedikleriniz Davranışlarınız Olur. Velespit Yayınları. ISBN No: 978-605-82592-8-7