Code | Name of the Course Unit | Semester | In-Class Hours (T+P) | Credit | ECTS Credit |
---|---|---|---|---|---|
ASP160 | PİŞİRME YÖNTEMLERİ II | 2 | 4 | 2 | 7 |
SOURCE MATERIALS & RECOMMENDED READING |
---|
Türkan, C. (2000). Uygulamalı Yemek yemek yapma tekniği. Inkilap Kitap Evi, İstanbul. |
Gökdemir, A. (2000). Pişirme Yöntemleri ve Teknikleri I-II, Detay Yayıncılık, Ankara. |
Eryılmaz, L. (2004). Yemek Pişirme - Teknikleri. Remzi Kitabevi, İstanbul. |
Eraslan, N. (2017). Pişirme Yöntemleri, Detay Yayıncılık, Ankara. |
Williams, C. (2011). Mutfak Sırları-Dünya Mutfaklarından Tecrübeler-Doğru Araç Gereç Seçimi-Tarifler. NTV Yayınları, İstanbul. |