1 |
Literatür tarama, bireysel araştırma. |
Tahılın beslenmedeki önemi, ülkemiz ve dünyada yetiştiriciliği |
Anlatım ve soru cevap |
2 |
Literatür tarama, bireysel araştırma. |
Ticari öneme sahip tahıllar, buğdayın tanımı, morfolojisi |
Anlatım ve soru cevap |
3 |
Literatür tarama, bireysel araştırma. |
Buğdayın kimyasal kompozisyonu, depolanması |
Anlatım ve soru cevap |
4 |
Literatür tarama, bireysel araştırma. |
Buğdayda kalite takdiri ve standardizasyonu, buğday çeşitleri |
Anlatım ve soru cevap |
5 |
Literatür tarama, bireysel araştırma. |
Buğdayın öğütülmesinde uygulanan ön işlemler |
Anlatım ve soru cevap |
6 |
Literatür tarama, bireysel araştırma. |
Buğdayın öğütülmesinde uygulanan ön işlemler ve un eldesi |
Anlatım ve soru cevap |
7 |
Literatür tarama, bireysel araştırma. |
Unun depolanması, ekmek üretim teknolojisi |
Anlatım ve soru cevap |
8 |
- |
ARA SINAV |
- |
9 |
Literatür tarama, bireysel araştırma. |
Ekmek üretim teknolojisi |
Anlatım ve soru cevap |
10 |
Literatür tarama, bireysel araştırma. |
Makarna üretim teknolojisi |
Anlatım ve soru cevap |
11 |
Literatür tarama, bireysel araştırma. |
Bisküvi, kraker ve kek üretim teknolojileri |
Anlatım ve soru cevap |
12 |
Literatür tarama, bireysel araştırma. |
Nişasta üretim teknolojisi |
Anlatım ve soru cevap |
13 |
Literatür tarama, bireysel araştırma. |
Kahvaltılık tahıllar |
Anlatım ve soru cevap |
14 |
Literatür tarama, bireysel araştırma. |
Diğer tahıllar ve değerlendirilme olanakları |
Anlatım ve soru cevap |
15 |
Literatür tarama, bireysel araştırma. |
Diğer tahıllar ve değerlendirilme olanakları |
Anlatım ve soru cevap |
16 |
- |
FİNAL |
- |
17 |
- |
FİNAL |
- |