1 |
Literatür tarama, Bireysel araştırma |
Toplu Beslenme Sistemlerine Giriş |
Anlatım, Tartışma, Grup Çalışması |
2 |
Literatür tarama, Bireysel araştırma |
Ticari Nitelikli İşletmeler |
Anlatım, Tartışma, Grup Çalışması |
3 |
Literatür tarama, Bireysel araştırma |
Toplu Beslenme Sistemlerinde Yönetim ve Organizasyon/Stratejik Yönetim I |
Anlatım, Tartışma, Grup Çalışması |
4 |
Literatür tarama, Bireysel araştırma |
Toplu Beslenme Sistemlerinde Yönetim ve Organizasyon/Stratejik Yönetim II |
Anlatım, Tartışma, Grup Çalışması |
5 |
Literatür tarama, Bireysel araştırma |
Personel Yönetimi |
Anlatım, Tartışma, Grup Çalışması |
6 |
Literatür tarama, Bireysel araştırma |
Fiziki Koşullar-Mutfak Planlama |
Anlatım, Tartışma, Grup Çalışması |
7 |
Literatür tarama, Bireysel araştırma |
Araç Gereçler |
Anlatım, Tartışma, Grup Çalışması |
8 |
- |
ARA SINAV |
- |
9 |
Literatür tarama, Bireysel araştırma |
Menü Planlama İlkeleri I |
Anlatım, Tartışma, Grup Çalışması |
10 |
Literatür tarama, Bireysel araştırma |
Menü Planlama İlkeleri II |
Anlatım, Tartışma, Grup Çalışması |
11 |
Literatür tarama, Bireysel araştırma |
Farklı Gruplar İçin Menü Planlama İlkeleri |
Anlatım, Tartışma, Grup Çalışması |
12 |
Literatür tarama, Bireysel araştırma |
Standart Tarife Geliştirme |
Anlatım, Tartışma, Grup Çalışması |
13 |
Literatür tarama, Bireysel araştırma |
Satın Alma -Hammadde seçimi ve kabul kriterleri |
Anlatım, Tartışma, Grup Çalışması |
14 |
Literatür tarama, Bireysel araştırma |
Teslim Alma, Depolama ve Stok Yönetimi |
Anlatım, Tartışma, Grup Çalışması |
15 |
Literatür tarama, Bireysel araştırma |
İş Sağlığı ve Güvenliği |
Anlatım, Tartışma, Grup Çalışması |
16 |
- |
FİNAL |
- |
17 |
- |
FİNAL |
- |