ATLETİZM DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ

ANY455 ATLETİZM 7 4 2 6

1 - Günlük antrenman yapılarının incelenmesi Anlatım, soru-cevap ve tartışma yöntemi.
2 Konu ile ilgili kitap bölümü, makale Antrenman ve müsabaka sırasında antrenör davranışları Anlatım, soru-cevap, tartışma ve uygulama yöntemi.
3 Konu ile ilgili kitap bölümü, makale Antrenör ve sporcu iletişimi Anlatım, soru-cevap, tartışma, grup çalışması ve uygulama yöntemi.
4 Konu ile ilgili kitap bölümü, makale Antrenör ve sporcu iletişimi Anlatım, soru-cevap, tartışma ve uygulama yöntemi.
5 Konu ile ilgili kitap bölümü, örnek antrenman planları Antrenman esnasında günlük antrenman içeriğinin uygulanması Anlatım, soru-cevap, tartışma ve uygulama yöntemi.
6 Konu ile ilgili kitap bölümü, örnek antrenman planları Antrenman esnasında beceri öğretimi Anlatım, soru-cevap, tartışma ve uygulama yöntemi.
7 Makale Tesis ve malzeme uygunluklarının değerlendirilmesi Anlatım, soru-cevap, tartışma ve uygulama yöntemi.
9 Örnek antrenman planı Günlük antrenman planının uygulanması Anlatım, soru-cevap, tartışma, grup çalışması ve uygulama yöntemi.
10 Örnek antrenman planı Okul ve bir kulübün altyapısında bir sporcu grubuna veya takıma yönelik antrenman programı uygulama. Anlatım, soru-cevap, tartışma ve uygulama yöntemi.
11 Örnek antrenman planı Okul ve bir kulübün altyapısında bir sporcu grubuna veya takıma yönelik antrenman programı uygulama Anlatım, soru-cevap, tartışma ve uygulama yöntemi.
12 Konu ile ilgili kitap bölümü, makale Antrenör-veli iletişimi Anlatım, soru-cevap, tartışma ve uygulama yöntemi.
13 Örnek antrenman planı Örnek antrenman planının çalışma grubuna uygulanması Anlatım, soru-cevap, tartışma ve uygulama yöntemi.
14 Örnek antrenman planı Örnek antrenman planının çalışma grubuna uygulanması Anlatım, soru-cevap, tartışma ve uygulama yöntemi.
15 Örnek antrenman planı Staj rapor ve dosyalarının kontrolü ve teslimi Soru-cevap yöntemi