Kariyer ve Akademik İlerleme Olanakları

Web Tasarımı ve Kodlama Programını başarı ile tamamlayan mezunlarımız, bilişim sektöründe web tasarım uzmanı, web tasarımcısı, kodlama uzmanı, görsel web tasarımcısı, arayüz geliştiricisi olarak çalışabilirler. Ayrıca mezunlarımız, kendi web tasarım şirketlerini de kurabilirler.

Çalışma Olanakları

Web tasarımı ve kodlama programından mezun olan bireyler kendi web sitesi yönetimini gerçekleştiren tüm KOBİ’ler, web altyapısı hizmeti veren sektör şirketleri, içerik geliştirme hizmeti veren sektör şirketleri, kamuda web teknolojileri alanında ihtiyaç duyan tüm ilgili birimlerinde, bilişim ve yazılım sektöründeki üretim ve teknik destek sağlayan firmalarda istihdam edilmektedir.

Yatay Geçiş

TYT puan türü ile öğrenci alan önlisans programlarına geçiş yapabilirler.

Dikey Geçiş

Akademik eğitimlerini devam ettirmek isteyen öğrencilerimiz Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ile aşağıdaki bölümlere yerleşebilmektedir:

• Bilgisayar Bilimleri
  • Bilgisayar Mühendisliği