TR EN

SUMMER TRAINEESHIP DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ

Kodu Dersin Adı Yarıyıl Süresi(T+U) Kredisi AKTS Kredisi
BEY298E SUMMER TRAINEESHIP 4 0 0 1

KAYNAKLAR

Aslan, D. (2021). Halk sağlığı ve beslenme. Hipokrat Yayıncılık.
Baysal, A. (2009). Beslenme (12th ed.). Hatiboğlu Basım ve Yayım.
Baysal, A., ve ark. (2018). Diyet el kitabı. Hatiboğlu Yayınevi.
Bilici, S. (Ed.). (2021). Toplu beslenme sistemleri. Hedef Yayıncılık ve Mühendislik.
Gibson, R. S. (2005). Principles of nutritional assessment. Oxford University Press.
Holli, B., & Beto, J. (2014). Nutrition counseling and education skills for dietetics professionals (6th ed.). Wolters Kluwer, Lippincott Williams & Wilkins.
Mahan, L. K., Escott-Stump, S., Raymond, J. L., & Krause, M. V. (2012). Krause's food & the nutrition care process [E-book]. Elsevier Health Sciences.
Payne-Palacio, J., & Theis, M. (2005). Introduction to foodservice (10th ed.). Pearson.