BİTİRME TEZİ DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ

FTY446 BİTİRME TEZİ 8 2 1 2

Ergun, N., & Baltacı, G. (2015). Spor yaralanmalarında fizyoterapi ve rehabilitasyon prensipleri. Ankara: Hacettepe Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu.
Jewell, D. V. (2014). Guide to evidence-based physical therapist practice. Massachusetts: Jones & Bartlett Publishers
Trumble, T. E., Rayan, G. M., Baratz, M. E., Budoff, J. E., & Slutsky, D. J. (2016). Principles of Hand Surgery and Therapy. London: Elsevier.
Unal, E. (2014). Romatizmal Hastalıklarda Biyopsikoosoyal Model: Bilişsel Egzersiz Terapi Yaklaşımı. Ankara: Pelikan Yayıncılık.
Karaduman, A., Yılmaz, Ö., & Alemdaroğlu, İ. (2014). Pediatrik nöromusküler hastalıklarda fizyoterapi ve rehabilitasyon. Ankara: Pelikan Yayıncılık.
Stokes, M. (Ed.). (2004). Physical management in neurological rehabilitation. London:Elsevier
Staples W. (2016). Geriatric Physical Therapy. London: McGraw Hill.