TR EN

TÜRK MUTFAĞI UYGULAMALARI DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ

Kodu Dersin Adı Yarıyıl Süresi(T+U) Kredisi AKTS Kredisi
GSY321 TÜRK MUTFAĞI UYGULAMALARI 5 4 2 7

KAYNAKLAR

Şengül, S., Türkay, O. (2017). Türkiye'nin Yöresel Mutfakları, Detay Yay.
Çakır, A. (2015). Trakya mutfak kültürü ve yemekleri = Thrace culinary culture, Ertem Basım, Ankara.
Koşay, H. Z., Ülkücan, A. Anadolu Yemekleri ve Türk Mutfağı, Çiya Yay.
Bassasn, G. (2013). The Complete Book of Turkish Cooking: All the Ingredients, Techniques, Aquamarine.
Bassan, G. (2006). Turkish Cooking: Traditions, Ingredients, Tastes, Techniques, 75 Classic Recipes, Aquamarine.