SUMMER PRACTICE II DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ
Kodu |
Dersin Adı |
Yarıyıl |
Süresi(T+U) |
Kredisi |
AKTS Kredisi |
GAS396 |
SUMMER PRACTICE II |
6 |
0 |
0 |
8 |
DERSİN ÖĞRENME ÇIKTILARI (Öğrenciler, bu dersi başarı ile tamamladıklarında aşağıda belirtilen bilgi, beceri ve/veya yetkinlikleri gösterirler.) |
Gastronomi alanıyla ilgili temel mutfak tekniklerini organize eder. |
Farklı mutfak tekniklerini ihtiyaca göre oluşturur. |
Mutfakla ilgili her türlü yiyecek ve içecekleri girdiler ve son ürün şeklinde düzenler. |
Yeme ve içme ile ilgili reçeteleri, üretimiyle ilgili teknikleri, servis ve sunumu işletmenin politikasına göre seçer. |