TR EN

Dersin Program Çıktıları İle Olan İlişkileri

(0) Etkisiz (1) En Düşük (2) Düşük (3) Orta (4) İyi (5) Çok İyi
0 1 2 3 4 5
Zorunlu Dersler
Dersin Adi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 T %
ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I 0 0 0 0 0 0 0 0 2 5 0 0 0 0 2 9 10,23
ATATÜRK İLK. VE İNK. TARİHİ II 0 0 0 0 0 0 0 0 2 5 0 0 0 0 2 9 10,23
BİYOKİMYA 2 5 3 0 0 0 3 3 4 1 3 1 1 1 0 27 30,68
BİYOLOJİ 5 4 3 0 0 3 3 3 4 1 3 4 4 3 0 40 45,45
KİMYA 2 5 5 0 1 2 5 4 5 0 4 5 3 5 5 51 57,95
LABORATUVAR TEKNİĞİ I 5 4 5 0 3 5 5 5 5 0 5 5 5 5 1 58 65,91
LABORATUVAR TEKNİĞİ II 5 4 5 5 4 5 5 5 5 0 5 5 5 5 3 66 75
ENSTRÜMANTEL ANALİZ 5 4 4 0 5 4 4 3 3 0 3 5 3 1 4 48 54,55
YAZ STAJI 5 0 5 5 4 5 5 4 5 1 4 5 5 5 5 63 71,59
MESLEKİ UYGULAMA II 5 0 5 5 4 5 5 4 5 1 4 5 5 5 5 63 71,59
MESLEKİ UYGULAMA I 5 0 5 5 4 5 5 4 5 1 4 5 5 5 5 63 71,59
TIBBİ ANALİZ TEKNİKLERİ 5 0 5 5 3 5 5 4 5 0 4 5 5 5 5 61 69,32
SU ANALİZLERİ 4 3 4 1 4 0 2 3 2 1 1 5 5 4 2 41 46,59
BİTKİ VE TOPRAK ANALİZLERİ 5 4 4 1 2 2 4 1 3 0 2 5 5 4 3 45 51,14
TARIM İLAÇLARI VE ANALİZİ 5 3 5 2 3 3 4 5 3 0 1 5 5 3 2 49 55,68
GIDA ANALİZLERİ 5 3 5 1 0 5 4 4 4 0 4 5 5 2 1 48 54,55
MATEMATİK 0 5 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 5 5,68
TEMEL MİKROBİYOLOJİ 4 4 3 0 3 3 4 4 5 0 0 4 4 2 0 40 45,45
TÜRK DİLİ I 0 0 0 0 0 2 0 0 1 1 0 0 0 0 0 4 4,55
TÜRK DİLİ II 0 0 0 0 0 2 0 0 1 1 0 0 0 0 0 4 4,55
YABANCI DİL I (İNG.) 0 0 0 0 0 0 3 0 2 0 0 0 0 0 0 5 5,68
YABANCI DİL II (İNG.) 0 0 0 0 0 0 3 0 2 0 0 0 0 0 0 5 5,68
TOPLAM 67 48 66 30 40 56 69 56 73 18 47 69 65 55 45 804 913,64
Seçmeli Dersler
Dersin Adi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 T %
BAĞIMLILIKLARIN ÖNLENMESİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
GENEL HUKUK 0 0 1 2 5 1 1 0 0 4 0 0 0 2 5 21 12,8
GENEL MUHASEBE 0 0 1 1 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 2 5 3,05
FİZİK 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
ÇED RAPORU HAZIRLAMA 3 0 3 3 4 1 5 1 4 2 0 1 2 5 5 39 23,78
TARIMSAL EKOLOJİ 0 1 1 0 3 2 5 3 1 0 0 0 0 5 5 26 15,85
KALİTE KONTROL 0 0 0 5 5 3 1 2 4 0 0 0 0 1 5 26 15,85
MEYVE-SEBZE HASTALIKLARI VE ZARARLARI 2 1 1 0 0 0 1 1 1 0 1 2 3 4 1 18 10,98
LABORATUVARDA KALİTE SİSTEMLERİ VE STANDARTLARI 3 0 2 5 4 2 2 3 3 0 4 3 0 4 4 39 23,78
GIDA KATKI MADDELERİ 1 0 0 5 0 4 5 1 2 0 2 0 4 3 1 28 17,07
BİTKİ FİZYOLOJİSİ 3 4 2 0 0 2 4 1 3 0 0 2 5 3 3 32 19,51
TARIM ÜRÜNLERİNİN İŞLENMESİ 3 0 5 5 4 4 5 3 1 0 1 1 5 3 2 42 25,61
TARIMSAL ÜRÜN EKSPERLİĞİ 2 0 3 3 4 1 5 2 2 0 1 4 4 4 5 40 24,39
GÜBRE ANALİZİ 1 0 2 0 3 3 3 4 2 0 0 0 1 0 4 23 14,02
AMBALAJ VE ANALİZİ 3 1 1 1 2 2 3 2 2 2 2 3 1 1 4 30 18,29
ENDÜSTRİYEL ANALİZ 3 2 5 1 0 3 3 1 2 0 1 3 3 0 0 27 16,46
AKILLI FABRİKA SİSTEMLERİ 1 1 1 0 1 1 2 1 3 0 0 2 0 1 1 15 9,15
ÜRETİM VE HİZMET SÜREÇLERİNDE DİJİTAL İZLENEBİLİRLİK 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
ANALİTİK KİMYA 4 5 4 0 1 4 5 2 5 0 1 0 4 1 2 38 23,17
GİRİŞİMCİLİK 0 0 0 0 1 2 1 1 2 0 1 0 0 1 2 11 6,71
İLK YARDIM 1 1 0 0 2 0 0 0 2 1 0 1 0 1 1 10 6,1
İLETİŞİM 0 0 0 0 0 0 0 2 0 1 0 0 0 1 1 5 3,05
SOSYAL SORUMLULUK VE ETİK 0 0 0 1 5 0 0 1 3 5 2 0 0 2 5 24 14,63
DAVRANIŞ BİLİMLERİ 0 0 1 0 0 0 1 1 1 1 3 0 0 2 2 12 7,32
İŞLETME YÖNETİMİ 1 1 1 4 5 2 4 4 4 4 5 2 1 3 4 45 27,44
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 1 0 5 4 11 6,71
PSİKOLOJİYE GİRİŞ 0 0 3 0 3 0 3 1 2 2 3 0 0 2 3 22 13,41
İŞ VE SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU 0 0 2 1 3 0 2 2 2 3 2 0 0 5 5 27 16,46
KRİZ YÖNETİMİ VE ÖFKE KONTROLÜ 1 1 1 0 2 0 0 2 2 1 2 0 1 3 2 18 10,98
HALK SAĞLIĞI 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
İSTATİSTİK 0 5 0 0 0 2 5 2 4 0 2 0 0 0 0 20 12,2
VERİ TABANI YÖNETİM SİSTEMLERİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
BEDEN DİLİ VE ETKİLİ KONUŞMA 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
HASTA PSİKOLOJİSİ VE İLETİŞİM 0 0 0 0 1 0 0 0 1 0 1 0 0 2 2 7 4,27
21. YÜZYIL YETKİNLİKLERİ 0 0 5 5 5 5 5 5 5 5 5 0 0 5 5 55 33,54
İŞARET DİLİ 0 0 0 0 2 0 0 0 0 2 0 0 0 0 0 4 2,44
KARİYER PLANLAMA 0 0 0 0 0 0 0 2 2 1 0 0 0 1 2 8 4,88
SOSYOLOJİ 0 0 0 0 2 0 1 0 2 3 3 0 0 2 2 15 9,15
KALİTE YÖNETİMİNİN TEMEL İLKELERİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
TOPLAM 32 23 45 42 67 44 72 50 68 37 43 25 34 72 89 743 453,05