YAZ STAJI DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ

DPP211 YAZ STAJI 3 0 0 2

Amaç: Diş protez teknolojisi yaz stajı, diş protezlerinin tasarımı, yapımı ve uygulanması süreçlerine dair pratik becerilerin kazandırıldığı bir staj programıdır. Bu staj sayesinde öğrenciler, öğrencilerin teorik bilgilerini pratiğe dönüştürme fırsatı sunar ve mesleki becerilerini geliştirmelerine yardımcı olur. Staj süresince öğrencilerin süpervizyon altında çalışır ve deneyimli diş protez teknisyenlerinden mentorluk alırlar. Bu şekilde, staj süresince elde ettikleri deneyim ve beceriler, mesleki kariyerlerine önemli bir katkı sağlar.
İçerik: Yaz Stajının yapıldığı bir iş ortamına bağlı olarak, öğrencilerin alanlarıyla ilgili yürütülen çalışmalar içerisinde yer alarak uygulama deneyimi kazanmalarına yönelik öğrenme ve uygulama etkinliklerini içerir.