TR EN

TURKISH CUISINE II COURSE IDENTIFICATION AND APPLICATION INFORMATION

Code Name of the Course Unit Semester In-Class Hours (T+P) Credit ECTS Credit
GMS312 TURKISH CUISINE II 6 6 3 7

WEEKLY COURSE CONTENTS AND STUDY MATERIALS FOR PRELIMINARY & FURTHER STUDY

Week Preparatory Topics(Subjects) Method
1 Kitap okuma Bölgelere göre Türk mutfak kültürü, Mutfak Uygulaması Uygulama, Anlatım
2 Kitap okuma Marmara Bölgesi'nin yöresel mutfak kültürü, Mutfak Uygulaması Uygulama, Anlatım
3 Kitap okuma Yöresel mutfak kültürü yemek örnekleri, Mutfak Uygulaması Uygulama, Anlatım
4 Reçete Okuma İç Anadolu Bölgesi'nin yöresel mutfak kültürü, Mutfak Uygulaması Uygulama, Anlatım
5 Kitap okuma Yöresel mutfak kültürü yemek örnekleri, Mutfak Uygulaması Uygulama, Anlatım
6 Literatür taraması Doğu Anadolu Bölgesi'nin yöresel mutfak kültürü, Mutfak Uygulaması Uygulama, Anlatım
7 Literatür taraması Yöresel mutfak kültürü yemek örnekleri, Mutfak Uygulaması Uygulama, Anlatım
8 - ARA SINAV -
9 Kitap okuma Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin yöresel mutfak kültürü, Mutfak Uygulaması Uygulama, Anlatım
10 Kitap okuma Yöresel mutfak kültürü yemek örnekleri, Mutfak Uygulaması Uygulama, Anlatım
11 Kitap okuma Karadeniz Bölgesi'nin yöresel mutfak kültürü, Mutfak Uygulaması Uygulama, Anlatım
12 Reçete Okuma Akdeniz Bölgesi'nin yöresel mutfak kültürü, Mutfak Uygulaması Uygulama, Anlatım
13 Reçete Okuma Yöresel mutfak kültürü yemek örnekleri, Mutfak Uygulaması Uygulama, Anlatım
14 Reçete Okuma Ege Bölgesi'nin yöresel mutfak kültürü, Mutfak Uygulaması Uygulama, Anlatım
15 Kitap okuma Yöresel mutfak kültürü yemek örnekleri, Mutfak Uygulaması Uygulama, Anlatım
16 - FİNAL -
17 - FİNAL -