TR EN

EKMEK YAPIM TEKNİĞİ COURSE IDENTIFICATION AND APPLICATION INFORMATION

Code Name of the Course Unit Semester In-Class Hours (T+P) Credit ECTS Credit
ASP152 EKMEK YAPIM TEKNİĞİ 2 4 2 5

WEEKLY COURSE CONTENTS AND STUDY MATERIALS FOR PRELIMINARY & FURTHER STUDY

Week Preparatory Topics(Subjects) Method
1 - Ekmeğin tarihçesi, ekmek yapımında kullanılan araç ve gereçler Anlatım, soru-cevap
2 Literatür araştırması Ekmek üretiminin aşamaları, ekmek çeşitleri Anlatım, soru-cevap
3 Literatür araştırması Yöresel ekmek yapımı uygulamaları Uygulama
4 Literatür araştırması Yöresel ekmek yapımı uygulamaları Uygulama
5 Literatür araştırması Yöresel ekmek yapımı uygulamaları Uygulama
6 Literatür araştırması Yöresel ekmek yapımı uygulamaları Uygulama
7 Literatür araştırması Yöresel ekmek yapımı uygulamaları Uygulama
8 - ARA SINAV -
9 Literatür araştırması Uluslararası ekmek yapımı uygulamaları Uygulama
10 Literatür araştırması Uluslararası ekmek yapımı uygulamaları Uygulama
11 Literatür araştırması Uluslararası ekmek yapımı uygulamaları Uygulama
12 Literatür araştırması Uluslararası ekmek yapımı uygulamaları Uygulama
13 Literatür araştırması Uluslararası ekmek yapımı uygulamaları Uygulama
14 Literatür araştırması Uluslararası ekmek yapımı uygulamaları Uygulama
15 Literatür araştırması Uluslararası ekmek yapımı uygulamaları Uygulama
16 - FİNAL -
17 - FİNAL -