TR EN

EKMEK YAPIM TEKNİĞİ DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ

Kodu Dersin Adı Yarıyıl Süresi(T+U) Kredisi AKTS Kredisi
ASP152 EKMEK YAPIM TEKNİĞİ 2 4 2 5

HAFTALIK DERS KONULARI VE ÖNGÖRÜLEN HAZIRLIK ÇALIŞMALARI

Hafta Ön Hazırlık Konular Yöntem
1 - Ekmeğin tarihçesi, ekmek yapımında kullanılan araç ve gereçler Anlatım, soru-cevap
2 Literatür araştırması Ekmek üretiminin aşamaları, ekmek çeşitleri Anlatım, soru-cevap
3 Literatür araştırması Yöresel ekmek yapımı uygulamaları Uygulama
4 Literatür araştırması Yöresel ekmek yapımı uygulamaları Uygulama
5 Literatür araştırması Yöresel ekmek yapımı uygulamaları Uygulama
6 Literatür araştırması Yöresel ekmek yapımı uygulamaları Uygulama
7 Literatür araştırması Yöresel ekmek yapımı uygulamaları Uygulama
8 - ARA SINAV -
9 Literatür araştırması Uluslararası ekmek yapımı uygulamaları Uygulama
10 Literatür araştırması Uluslararası ekmek yapımı uygulamaları Uygulama
11 Literatür araştırması Uluslararası ekmek yapımı uygulamaları Uygulama
12 Literatür araştırması Uluslararası ekmek yapımı uygulamaları Uygulama
13 Literatür araştırması Uluslararası ekmek yapımı uygulamaları Uygulama
14 Literatür araştırması Uluslararası ekmek yapımı uygulamaları Uygulama
15 Literatür araştırması Uluslararası ekmek yapımı uygulamaları Uygulama
16 - FİNAL -
17 - FİNAL -