1. YEAR | |||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1. SEMESTER | |||||||||
CODE | TITLE | PRECONDITION | LANGUAGE OF INSTRUCTION | A | P | L | C | ECTS | |
GMS101 | GASTRONOMİYE GİRİŞ | - | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 7 | |
GMS103 | BESLENMENİN TEMEL İLKELERİ | - | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 8 | |
GSF121 | TEMEL SANAT EĞİTİMİ I | - | Türkçe | 0 | 4 | 0 | 2 | 6 | |
GSF123 | SANAT VE TASARIM TARİHİ I | - | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 4 | |
TRD101 | TÜRK DİLİ I | - | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 | |
YDL101 | YABANCI DİL I (İNG.) | - | İngilizce | 3 | 0 | 0 | 3 | 3 | |
A:Academic, P:Practical, L:Laboratory, C:Credit | 16 | 30 |
1. YEAR | |||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
2. SEMESTER | |||||||||
CODE | TITLE | PRECONDITION | LANGUAGE OF INSTRUCTION | A | P | L | C | ECTS | |
GMS102 | MİKSOLOJİ | - | Türkçe | 0 | 4 | 0 | 2 | 5 | |
GMS106 | GIDA HİJYENİ VE SANİTASYON | - | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 | |
GSF122 | TEMEL SANAT EĞİTİMİ II | - | Türkçe | 0 | 4 | 0 | 2 | 6 | |
GSF124 | SANAT VE TASARIM TARİHİ II | - | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 4 | |
SOS116 | BİLİMSEL ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ | - | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 4 | |
TRD102 | TÜRK DİLİ II | - | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 | |
YDL102 | YABANCI DİL II (İNG.) | - | İngilizce | 3 | 0 | 0 | 3 | 3 | |
A:Academic, P:Practical, L:Laboratory, C:Credit | 18 | 30 |
2. YEAR | |||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3. SEMESTER | |||||||||
CODE | TITLE | PRECONDITION | LANGUAGE OF INSTRUCTION | A | P | L | C | ECTS | |
ATA201 | ATATÜRK İLK. VE İNK. TARİHİ I | - | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 | |
GMS211 | MUTFAK UYGULAMALARI I | - | Türkçe | 0 | 6 | 0 | 3 | 8 | |
GMS213 | GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ | - | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 | |
GMS215 | İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ | - | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 | |
GMS217 | GASTRONOMİ KÜLTÜR VE TURİZM | - | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 | |
ISL221 | AKADEMİK BAŞARI VE SOSYAL YAŞAM BECERİLERİ | - | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 | |
A:Academic, P:Practical, L:Laboratory, C:Credit | 16 | 30 |
2. YEAR | |||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
4. SEMESTER | |||||||||
CODE | TITLE | PRECONDITION | LANGUAGE OF INSTRUCTION | A | P | L | C | ECTS | |
ATA202 | ATATÜRK İLK. VE İNK. TARİHİ II | - | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 | |
EKF218 | SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞE GİRİŞ | - | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 | |
GMS212 | MUTFAK UYGULAMALARI II | - | Türkçe | 0 | 6 | 0 | 3 | 9 | |
GMS216 | UNLU MAMÜLLER VE ÇİKOLATA SANATI | - | Türkçe | 0 | 4 | 0 | 2 | 10 | |
GMS218 | YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE MALİYET KONTROLÜ | - | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 7 | |
A:Academic, P:Practical, L:Laboratory, C:Credit | 12 | 30 |
3. YEAR | |||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
5. SEMESTER | |||||||||||||||
CODE | TITLE | PRECONDITION | LANGUAGE OF INSTRUCTION | A | P | L | C | ECTS | |||||||
GMS311 | TÜRK MUTFAĞI I | - | Türkçe | 0 | 6 | 0 | 3 | 8 | |||||||
GMS313 | PİŞİRME TEKNİKLERİ | - | Türkçe | 0 | 4 | 0 | 2 | 5 | |||||||
GMS381 | YAZ STAJI I | - | Türkçe | 0 | 0 | 0 | 0 | 2 | |||||||
- |
SEÇMELİ I |
- | Türkçe | 2 | 2 | 0 | 3 | 5 | |||||||
|
|||||||||||||||
- |
SEÇMELİ II |
- | Türkçe | 2 | 2 | 0 | 3 | 5 | |||||||
|
|||||||||||||||
- |
SEÇMELİ III |
- | Türkçe | 2 | 2 | 0 | 3 | 5 | |||||||
|
|||||||||||||||
A:Academic, P:Practical, L:Laboratory, C:Credit | 14 | 30 |
3. YEAR | |||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
6. SEMESTER | |||||||||||||||
CODE | TITLE | PRECONDITION | LANGUAGE OF INSTRUCTION | A | P | L | C | ECTS | |||||||
GMS312 | TÜRK MUTFAĞI II | - | Türkçe | 0 | 6 | 0 | 3 | 7 | |||||||
GMS314 | DÜNYA MUTFAĞI | - | Türkçe | 0 | 6 | 0 | 3 | 8 | |||||||
- |
SEÇMELİ IV |
- | Türkçe | 2 | 2 | 0 | 3 | 5 | |||||||
|
|||||||||||||||
- |
SEÇMELİ V |
- | Türkçe | 2 | 2 | 0 | 3 | 5 | |||||||
|
|||||||||||||||
- |
SEÇMELİ VI |
- | Türkçe | 2 | 2 | 0 | 3 | 5 | |||||||
|
|||||||||||||||
A:Academic, P:Practical, L:Laboratory, C:Credit | 15 | 30 |
4. YEAR | |||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
7. SEMESTER | |||||||||||||||
CODE | TITLE | PRECONDITION | LANGUAGE OF INSTRUCTION | A | P | L | C | ECTS | |||||||
GMS411 | PİŞİRMEDE KİMYASAL REAKSİYONLAR | - | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 8 | |||||||
GMS413 | PROJE YÖNETİMİ | - | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 | |||||||
GMS481 | YAZ STAJI II | - | Türkçe | 0 | 0 | 0 | 0 | 2 | |||||||
- |
SEÇMELİ VII |
- | Türkçe | 2 | 2 | 0 | 3 | 5 | |||||||
|
|||||||||||||||
- |
SEÇMELİ VIII |
- | Türkçe | 2 | 2 | 0 | 3 | 5 | |||||||
|
|||||||||||||||
- |
SOSYAL SEÇMELİ I |
- | Türkçe | 2 | 2 | 0 | 3 | 5 | |||||||
|
|||||||||||||||
A:Academic, P:Practical, L:Laboratory, C:Credit | 15 | 30 |
4. YEAR | |||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
8. SEMESTER | |||||||||||||||
CODE | TITLE | PRECONDITION | LANGUAGE OF INSTRUCTION | A | P | L | C | ECTS | |||||||
GMS412 | MUTFAK SANATLARINDA İNOVASYON VE YARATICILIK | - | Türkçe | 0 | 4 | 0 | 2 | 5 | |||||||
GMS414 | MEZUNİYET PROJESİ | - | Türkçe | 0 | 8 | 0 | 4 | 10 | |||||||
- |
SEÇMELİ IX |
- | Türkçe | 2 | 2 | 0 | 3 | 5 | |||||||
|
|||||||||||||||
- |
SEÇMELİ X |
- | Türkçe | 2 | 2 | 0 | 3 | 5 | |||||||
|
|||||||||||||||
- |
SOSYAL SEÇMELİ II |
- | Türkçe | 2 | 2 | 0 | 3 | 5 | |||||||
|
|||||||||||||||
A:Academic, P:Practical, L:Laboratory, C:Credit | 15 | 30 |
Total Credit : 121 , Total ECTS : 240 |
---|