TR EN

FOOD PROCESSING PRINCIPLES COURSE IDENTIFICATION AND APPLICATION INFORMATION

Code Name of the Course Unit Semester In-Class Hours (T+P) Credit ECTS Credit
GKP108 FOOD PROCESSING PRINCIPLES 2 3 3 4

SOURCE MATERIALS & RECOMMENDED READING

Pınar Şanlıbaba, Yalçın Güçer. 2022. Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri, Nobel Akademik Yayıncılık
İlbilge Saldamlı, Engin Saldamlı. 2004. 2. baskı, savaş kitap evi, Ankara
Yavuz Yüksel. 2017. Gıda makine ve ekipmanları
Cemeroğlu, B. S. (2017). Gıda mühendisliğinde temel işlemler. AC Yayınevi.
R.P.Sing and D.R.Heldman. Introduction of Food Engineering, 2001, Academic Press, UK
Gürses, Ö. L., 1986. Gıda İşleme Mühendisliği- II, Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Yayınları, Ankara