TR EN

KABİNDE GENEL SERVİS USULLERİ COURSE IDENTIFICATION AND APPLICATION INFORMATION

Code Name of the Course Unit Semester In-Class Hours (T+P) Credit ECTS Credit
SKP160 KABİNDE GENEL SERVİS USULLERİ 2 3 3 3

Objectives and Contents

Objectives: Uçuş öncesi, uçuş esnası ve uçuş sonrası yolculara ilişkin verilecek hizmetlerin öğrenilmesi, havayolu işletmelerinin ikram tedarik süreçleri hakkında genel bilgi sahibi olunması, kabin içerisinde ikram edilen ürünlere ve hizmetlere ilişkin genel bilgi sahibi olunması amaçlanır.
Content: Uçuş esnasında ikram edilecek yiyecek ve içeceklerin hazırlanması ve farklı uçuş sınıflarına göre kabin içi servis usulleri öğrenilmesi, günün farklı saatine ilişkin ikram prosedürlerinin öğrenilmesi konularını kapsar.