1 |
Literatür araştırması |
Meyve ve sebzelerin bileşimi- Major bileşenler |
Anlatım, Soru-Cevap |
2 |
Literatür araştırması |
Meyve ve sebzelerin bileşimi- Minör bileşenler |
Anlatım, Soru-Cevap |
3 |
Literatür araştırması |
Meyve, sebze ve ürünlerinde bozulma nedenleri |
Anlatım, Soru-Cevap |
4 |
Literatür araştırması |
Meyve, sebze ve ürünlerinde mikrobiyolojik bozulmalar |
Anlatım, Soru-Cevap |
5 |
Literatür araştırması |
Meyve ve sebzelerin soğukta depolanması ve dondurarak muhafazası |
Anlatım, Soru-Cevap |
6 |
Literatür araştırması |
Konserve üretim teknolojisi |
Anlatım, Soru-Cevap |
7 |
Literatür araştırması |
Meyve ve sebze konservelerinde bozulmalar |
Anlatım, Soru-Cevap |
8 |
- |
ARA SINAV |
- |
9 |
Literatür araştırması |
Salça üretim teknolojisi |
Anlatım, Soru-Cevap |
10 |
Literatür araştırması |
Ketçap üretim teknolojisi |
Anlatım, Soru-Cevap |
11 |
Literatür araştırması |
Berrak ve bulanık meyve suyu üretim teknolojisi |
Anlatım, Soru-Cevap |
12 |
Literatür araştırması |
Reçel ve marmelat üretim teknolojisi |
Anlatım, Soru-Cevap |
13 |
Literatür araştırması |
Meyve ve sebzelerin kurutulması |
Anlatım, Soru-Cevap |
14 |
Literatür araştırması |
Kurutulmuş ürünlerde meydana gelen bozulmalar, depolama koşulları |
Anlatım, Soru-Cevap |
15 |
- |
Genel tekrar |
Soru-Cevap |
16 |
- |
FİNAL |
- |
17 |
- |
FİNAL |
- |