1 |
Literatür taraması |
Profesyonel mutfağa giriş |
Uygulama
Ders anlatım |
2 |
Literatür taraması |
Mutfak bölümleri, hiyerarşik yapıya göre şeması, çalışanların görev ve tanımları |
Uygulama
Ders anlatım |
3 |
Literatür taraması |
Mutfak ekipmanları |
Uygulama
Ders anlatım |
4 |
Literatür taraması |
Temel doğrama teknikleri - kavramlar |
Uygulama
Ders anlatım |
5 |
Literatür taraması |
Temel doğrama teknikleri - Uygulama |
Uygulama
Ders anlatım |
6 |
Literatür taraması |
Pişirmede ısı iletim yolları |
Uygulama
Ders anlatım |
7 |
Literatür taraması |
Temel pişirme teknikleri - kavramlar |
Uygulama
Ders anlatım |
8 |
- |
ARA SINAV |
- |
9 |
Literatür taraması |
Stok - kavramlar |
Uygulama
Ders anlatım |
10 |
Literatür taraması |
Lezzet vericiler |
Uygulama
Ders anlatım |
11 |
Literatür taraması |
Temel beyaz stok hazırlama - Uygulama |
Uygulama
Ders anlatım |
12 |
Literatür taraması |
Temel kahverengi stok hazırlama - Uygulama |
Uygulama
Ders anlatım |
13 |
Literatür taraması |
Temel bağlayıcılar ve diğer bağlayıcılar - kavramlar |
Uygulama
Ders anlatım |
14 |
Literatür taraması |
Soslar ve tamamlayıcı kavramlar (reduction, glaze) |
Uygulama
Ders anlatım |
15 |
Literatür taraması |
Temel soslar ve türevleri |
Uygulama
Ders anlatım |
16 |
- |
FİNAL |
- |
17 |
- |
FİNAL |
- |