1 |
Literatür Taraması, Kitap Okuması |
Gıda tasarımı ve duyusal analiz nedir? |
Anlatım, Tartışma |
2 |
Literatür Taraması, Kitap Okuması |
Gastronomi bilimi açısından önemi ve kullanımı |
Anlatım, Tartışma |
3 |
Literatür Taraması, Kitap Okuması |
Gıdalarda kalite özellikleri ve formülasyonları |
Anlatım, Tartışma |
4 |
Literatür Taraması, Kitap Okuması |
Duyusal analiz prensipleri |
Anlatım, Tartışma |
5 |
Literatür Taraması, Kitap Okuması |
Duyusal analiz paneli tasarımı ve etkileyen faktörler |
Anlatım, Tartışma |
6 |
Literatür Taraması, Kitap Okuması |
Duyusal analizde kullanılan skalalar ve lezzet profili oluşturma |
Anlatım, Tartışma |
7 |
Literatür Taraması, Kitap Okuması |
Duyusal analiz, gıda formülasyonları ve tüketici tercihlerinin belirlenmesi |
Anlatım, Tartışma |
8 |
- |
ARA SINAV |
- |
9 |
Literatür Taraması, Kitap Okuması |
Duyusal analiz, formülasyon ve özel gıdalar |
Anlatım, Tartışma |
10 |
Literatür Taraması, Kitap Okuması |
Gastronomi bilimi açısından duyusal analiz ve gıda formülasyon örnekleri - I |
Anlatım, Tartışma |
11 |
Literatür Taraması, Kitap Okuması |
Gastronomi bilimi açısından duyusal analiz ve gıda formülasyon örnekleri - II |
Anlatım, Tartışma |
12 |
Literatür Taraması, Kitap Okuması |
Gastronomi bilimi açısından duyusal analiz ve gıda formülasyon örnekleri - III |
Anlatım, Tartışma |
13 |
Literatür Taraması, Kitap Okuması |
Gastronomi bilimi açısından duyusal analiz ve gıda formülasyon örnekleri - IV |
Anlatım, Tartışma |
14 |
Literatür Taraması, Kitap Okuması |
Öğrenci semineri - I |
Anlatım, Tartışma |
15 |
Literatür Taraması, Kitap Okuması |
Öğrenci semineri - II |
Anlatım, Tartışma |
16 |
- |
FİNAL |
- |
17 |
- |
FİNAL |
- |