YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMESİ YÖNETİMİ DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ
Kodu |
Dersin Adı |
Yarıyıl |
Süresi(T+U) |
Kredisi |
AKTS Kredisi |
GSY230 |
YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMESİ YÖNETİMİ |
4 |
3 |
3 |
6 |
HAFTALIK DERS KONULARI VE ÖNGÖRÜLEN HAZIRLIK ÇALIŞMALARI |
Hafta |
Ön Hazırlık |
Konular |
Yöntem |
1 |
- |
Food and drink industry |
- |
2 |
- |
Management in food and drink |
- |
3 |
- |
Nutrition |
- |
4 |
- |
Planing of menu |
- |
5 |
- |
Purchase and storage |
- |
6 |
- |
Production |
- |
7 |
- |
Organization |
- |
8 |
- |
MID-TERM EXAM |
- |
9 |
- |
Review |
- |
10 |
- |
Service |
- |
11 |
- |
Cost calculations |
- |
12 |
- |
Sanitation and safety |
- |
13 |
- |
Marketing of food and drink |
- |
14 |
- |
Management of human resources |
- |
15 |
- |
Review |
- |
16 |
- |
FINAL EXAM |
- |
17 |
- |
FINAL EXAM |
- |