TR EN

YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMESİ YÖNETİMİ DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ

Kodu Dersin Adı Yarıyıl Süresi(T+U) Kredisi AKTS Kredisi
GSY230 YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMESİ YÖNETİMİ 4 3 3 6

HAFTALIK DERS KONULARI VE ÖNGÖRÜLEN HAZIRLIK ÇALIŞMALARI

Hafta Ön Hazırlık Konular Yöntem
1 - Food and drink industry -
2 - Management in food and drink -
3 - Nutrition -
4 - Planing of menu -
5 - Purchase and storage -
6 - Production -
7 - Organization -
8 - MID-TERM EXAM -
9 - Review -
10 - Service -
11 - Cost calculations -
12 - Sanitation and safety -
13 - Marketing of food and drink -
14 - Management of human resources -
15 - Review -
16 - FINAL EXAM -
17 - FINAL EXAM -