| 1 |
- |
Ders İçeriği Hakkında Genel Bilgilendirme, Ders Kaynaklarının Tanıtılması, Fotoğrafın Tarihçesi, Fotoğrafın Algılanma Evreleri |
- |
| 2 |
- |
Dünyada ve Türkiye’de Tarihsel Gelişimi. İlk Fotoğraf Sanatçıları, Renkli Fotoğraf, Dijital Fotoğraf Makineleri, Fotoğraf Makinelerinin Başlıca Öğeleri |
- |
| 3 |
- |
Dijital Makinelerde Çekim Modları, Fotoğraf Makinelerinin Çalışma Prensipleri, ISO (ASA) ve Gren Kavramları |
- |
| 4 |
- |
Fotoğrafta Kontrast, Renk Isısı ve Kelvin Ölçü Birimleri, Alan Derinliği Nedir? |
- |
| 5 |
- |
Yemek Fotoğrafının Günümüzde Kullanım Alanları, Önemi ve İşlevleri |
- |
| 6 |
- |
Ürün Fotoğrafçılığında Kullanılabilecek Fotoğraf Donanımı |
- |
| 7 |
- |
Yiyecek, İçecek Üretiminde Kullanılan Gereçlerin Fotoğraflanması ve Aydınlatma |
- |
| 8 |
- |
Uygulamalı Çekim Çalışmaları ve Ön Değerlendirme |
- |
| 9 |
- |
ARA SINAV |
- |
| 10 |
- |
Yiyecek ve içecek çekimlerinde dikkat edilecek teknik ve sanatsal konular. |
- |
| 11 |
- |
Yiyecek ve İçeceklerin Fotoğraflanmasında Kullanılan Yardımcı Gereçler |
- |
| 12 |
- |
Ürün Fotoğraflanmasında Çerçeveleme, Alan Derinliği ve Rengin Önemi |
- |
| 13 |
- |
Fotoğrafta Hareket Vurgusu Nasıl Yapılır? |
- |
| 14 |
- |
Projelerin Değerlendirilmesi |
- |
| 15 |
- |
Dönemin Genel Değerlendirmesi ve Geri Bildirim |
- |
| 16 |
- |
FİNAL |
- |
| 17 |
- |
FİNAL |
- |