YEMEK FOTOĞRAFÇILIĞI DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ
Kodu |
Dersin Adı |
Yarıyıl |
Süresi(T+U) |
Kredisi |
AKTS Kredisi |
GSM451 |
YEMEK FOTOĞRAFÇILIĞI |
7 |
4 |
2 |
7 |
DERSİN ÖĞRENME ÇIKTILARI (Öğrenciler, bu dersi başarı ile tamamladıklarında aşağıda belirtilen bilgi, beceri ve/veya yetkinlikleri gösterirler.) |
Yemek fotoğrafçılığına ilişkin temel bilgilere sahip olur. |
Yemek fotoğrafının sahip olması gereken özellikleri bilir |
Yemek fotografçısı ile teknik boyutta iletişim kurma becerisine sahip olur |
Tasarımını yaptığı fotoğrafı, sanat yönetmeninin beklentilerine yanıt verecek biçimde üretebilir. |