1 |
Kitap okuma |
Temel sos yapımları, özellikleri ve kullanım şekilleri |
Uygulama, Soru-cevap, Tartışma |
2 |
Kitap okuma |
Temel soslardan türeyen soslar ve özellikleri |
Uygulama, Soru-cevap, Tartışma |
3 |
Kitap okuma |
Temel soslardan türeyen soslar ve özellikleri |
Uygulama, Soru-cevap, Tartışma |
4 |
Öğrenci ödev hazırlama |
Temel soslardan türeyen soslar ve özellikleri |
Uygulama, Soru-cevap, Tartışma |
5 |
Literatür araştırması |
Temel çorba yapımları ve özellikleri |
Uygulama, Soru-cevap, Tartışma |
6 |
Literatür araştırması |
Bitkisel ve hayvansal yağların özellikleri, mutfaktaki kullanım alanları ve işlenmesi |
Uygulama, Soru-cevap, Tartışma |
7 |
Öğrenci ödev hazırlama |
Bitkisel ve hayvansal yağların özellikleri, mutfaktaki kullanım alanları ve işlenmesi |
Uygulama, Soru-cevap, Tartışma |
8 |
- |
ARA SINAV |
- |
9 |
Kitap okuma |
Bitkisel ve hayvansal yağların özellikleri, mutfaktaki kullanım alanları ve işlenmesi |
Uygulama, Soru-cevap, Tartışma |
10 |
Kitap okuma |
Süt ve süt ürünleri |
Uygulama, Soru-cevap, Tartışma |
11 |
Kitap okuma |
Yumurtanın özellikleri, pişirme teknikleri ve mutfaktaki kullanım alanları |
Uygulama, Soru-cevap, Tartışma |
12 |
Öğrenci ödev hazırlama |
Kanatlı kümes hayvanlarının yapısı - işlenmesi - pişirilmesi |
Uygulama, Soru-cevap, Tartışma |
13 |
Öğrenci ödev hazırlama |
Balıkların yapısı - işlenmesi - pişirilmesi |
Uygulama, Soru-cevap, Tartışma |
14 |
Öğrenci ödev hazırlama |
Kabuklu deniz ürünlerinin yapısı işlenmesi ve pişirilmesi |
Uygulama, Soru-cevap, Tartışma |
15 |
Kitap okuma |
Sakatat tanımı-bölünmesi ve işlenmesi/pişirilmesi |
Uygulama, Soru-cevap, Tartışma |
16 |
- |
FİNAL |
- |
17 |
- |
FİNAL |
- |