TR EN

ECOLOGICAL GASTRONOMY DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ

Kodu Dersin Adı Yarıyıl Süresi(T+U) Kredisi AKTS Kredisi
GAS417 ECOLOGICAL GASTRONOMY 5 3 3 5

HAFTALIK DERS KONULARI VE ÖNGÖRÜLEN HAZIRLIK ÇALIŞMALARI

Hafta Ön Hazırlık Konular Yöntem
1 Kitap okuma Çevre bilinci Anlatım, Soru-cevap, Tartışma
2 Kitap okuma Çevresel sorunlar Anlatım, Soru-cevap, Tartışma
3 Kitap okuma Küresel ısınma Anlatım, Soru-cevap, Tartışma
4 Öğrenci ödev hazırlama Çevre kirliliği Anlatım, Soru-cevap, Tartışma
5 Kitap okuma Çevre sorunlarının olası etkileri Anlatım, Soru-cevap, Tartışma
6 Literatür taraması İklimler Anlatım, Soru-cevap, Tartışma
7 Literatür taraması Bölgelere göre iklimler Anlatım, Soru-cevap, Tartışma
8 - ARA SINAV -
9 Kitap okuma Ders tekrarı Anlatım, Soru-cevap, Tartışma
10 Kitap okuma Çevre-Gastronomi ilişkisi Anlatım, Soru-cevap, Tartışma
11 Kitap okuma Botanik Ve Ata Tohumları İşlemeciliği Anlatım, Soru-cevap, Tartışma
12 Öğrenci ödev hazırlama Çevresel sorunların gastronomiye etkisi Anlatım, Soru-cevap, Tartışma
13 Öğrenci ödev hazırlama Gastronomi alanında çevre üzerine alınabilecek tedbirler Anlatım, Soru-cevap, Tartışma
14 Öğrenci ödev hazırlama Çevre dostu gastronomi uygulamaları Anlatım, Soru-cevap, Tartışma
15 Kitap okuma Gastronomi dünyasında çevreye duyarlılık Anlatım, Soru-cevap, Tartışma
16 - FİNAL -
17 - FİNAL -