TR EN

ALAN ÇALIŞMASI I-T DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ

Kodu Dersin Adı Yarıyıl Süresi(T+U) Kredisi AKTS Kredisi
BEY441T ALAN ÇALIŞMASI I-T 7 2 2 2

HAFTALIK DERS KONULARI VE ÖNGÖRÜLEN HAZIRLIK ÇALIŞMALARI

Hafta Ön Hazırlık Konular Yöntem
1 Literatür tarama, Web tabanlı araştırma, Bireysel Araştırma Oryantasyon Sunum/Anlatım
2 Literatür tarama, Web tabanlı araştırma, Bireysel Araştırma Obezite ve Beslenme Örnek olay yöntemi
3 Literatür tarama, Web tabanlı araştırma, Bireysel Araştırma Diyabet Hastalığı ve Beslenme Tartışma
4 Literatür tarama, Web tabanlı araştırma, Bireysel Araştırma Kalp-Damar Hastalıkları ve Beslenme Sunum/Anlatım
5 Literatür tarama, Web tabanlı araştırma, Bireysel Araştırma Böbrek Hastalıkları ve Beslenme Örnek olay yöntemi
6 Literatür tarama, Web tabanlı araştırma, Bireysel Araştırma Sindirim Sistemi ve Beslenme Tartışma
7 Literatür tarama, Web tabanlı araştırma, Bireysel Araştırma Gebelik ve Emzirme Dönemi Beslenmesi Sunum/Anlatım
8 - ARA SINAV -
9 Literatür tarama, Web tabanlı araştırma, Bireysel Araştırma Bebeklerde Beslenme Örnek olay yöntemi
10 Literatür tarama, Web tabanlı araştırma, Bireysel Araştırma Prematüre Çocuklarda Beslenme Tartışma
11 Literatür tarama, Web tabanlı araştırma, Bireysel Araştırma Doğuştan Metabolik Hastalıklar . Sunum/Anlatım
12 Literatür tarama, Web tabanlı araştırma, Bireysel Araştırma Emilim Bozuklukları ile Beslenme Örnek olay yöntemi
13 Literatür tarama, Web tabanlı araştırma, Bireysel Araştırma HACCP İlkeleri Tartışma
14 Literatür tarama, Web tabanlı araştırma, Bireysel Araştırma Menü Planlanması Sunum/Anlatım
15 Literatür tarama, Web tabanlı araştırma, Bireysel Araştırma Yönetim Organizasyonları Örnek olay yöntemi, Tartışma
16 - FİNAL -
17 - FİNAL -