| 1 |
Araştırma, Reçete İnceleme |
Deniz ürünlerinin tanımı |
Uygulama |
| 2 |
Araştırma, Reçete İnceleme |
Deniz ürünlerinin sınıflandırılması |
Uygulama |
| 3 |
Araştırma, Reçete İnceleme |
Deniz ürünü çeşitleri |
Uygulama |
| 4 |
Araştırma, Reçete İnceleme |
Deniz ürünlerinin özellikleri |
Uygulama |
| 5 |
Araştırma, Reçete İnceleme |
Kalite kriterleri |
Uygulama |
| 6 |
Araştırma, Reçete İnceleme |
Deniz ürünlerinin temini |
Uygulama |
| 7 |
Araştırma, Reçete İnceleme |
Deniz ürünlerinin korunumu |
Uygulama |
| 8 |
Araştırma, Reçete İnceleme |
Ders tekrarı |
Uygulama |
| 9 |
Araştırma, Reçete İnceleme |
Deniz ürünlerini işlenmesi |
Uygulama |
| 10 |
- |
ARA SINAV |
- |
| 11 |
Araştırma, Reçete İnceleme |
Doğru pişirme teknikleri |
Uygulama |
| 12 |
Araştırma, Reçete İnceleme |
Deniz ürünlerinin sunumları |
Uygulama |
| 13 |
Araştırma, Reçete İnceleme |
Deniz ürünlerinin servisleri |
Uygulama |
| 14 |
Araştırma, Reçete İnceleme |
Mezeler |
Uygulama |
| 15 |
Araştırma, Reçete İnceleme |
Ders tekrarı |
Uygulama |
| 16 |
- |
FİNAL |
- |
| 17 |
- |
FİNAL |
- |