TR EN

GARDE MANGER DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ

Kodu Dersin Adı Yarıyıl Süresi(T+U) Kredisi AKTS Kredisi
GAS437 GARDE MANGER 5 4 2 5

HAFTALIK DERS KONULARI VE ÖNGÖRÜLEN HAZIRLIK ÇALIŞMALARI

Hafta Ön Hazırlık Konular Yöntem
1 Kitap okuma Soğuk mutfak nedir Uygulama, Soru-Cevap, Tartışma
2 Kitap okuma Soğuk mutfakta iş akışı Uygulama, Soru-Cevap, Tartışma
3 Kitap okuma Soğuk mutfak ürünleri Uygulama, Soru-Cevap, Tartışma
4 Öğrenci ödev hazırlama Soğuk mutfakta kullanılan malzemeler Uygulama, Soru-Cevap, Tartışma
5 Literatür araştırması Soğuk mutfakta sunumlar Uygulama, Soru-Cevap, Tartışma
6 Literatür araştırması Ordövrler Uygulama, Soru-Cevap, Tartışma
7 Öğrenci ödev hazırlama Kanepeler Uygulama, Soru-Cevap, Tartışma
8 - ARA SINAV -
9 Kitap okuma Salatalar Uygulama, Soru-Cevap, Tartışma
10 Kitap okuma Soğuk soslar Uygulama, Soru-Cevap, Tartışma
11 Kitap okuma Zeytinyağlılar Uygulama, Soru-Cevap, Tartışma
12 Öğrenci ödev hazırlama Şarküteri ürünleri Uygulama, Soru-Cevap, Tartışma
13 Öğrenci ödev hazırlama Peynir tabağı Uygulama, Soru-Cevap, Tartışma
14 Öğrenci ödev hazırlama Mezeler Uygulama, Soru-Cevap, Tartışma
15 Kitap okuma Süslemeler Uygulama, Soru-Cevap, Tartışma
16 - FİNAL -
17 - FİNAL -