1 |
Literatür İnceleme, Okuma |
Dersin işleyiş planı, amacı ve içeriğinin açıklanması, ürün ve servis inovasyonu kavramına giriş |
Soru-Cevap, Tartışma |
2 |
Literatür İnceleme, Okuma |
Yeni ürün geliştirmenin gerekliliği, müşteri ihtiyaçlarının tanımı ve ortaya koyulması, konsept yaratma |
Soru-Cevap, Tartışma |
3 |
Literatür İnceleme, Okuma |
Ekonomik açıdan ürün geliştirme, yaratıcılık ve takım çalışması |
Soru-Cevap, Tartışma |
4 |
Literatür İnceleme, Okuma |
İnovasyon ve yaratıcılığın yeni ürün geliştirmede önemi, yaratıcılık araçları, |
Soru-Cevap, Tartışma |
5 |
Literatür İnceleme, Okuma |
Ürün ve servis tasarımı, prototip ürün |
Soru-Cevap, Tartışma |
6 |
Literatür İnceleme, Okuma |
Ürün geliştirmede pazar araştırması |
Soru-Cevap, Tartışma |
7 |
Literatür İnceleme, Okuma |
Ürün geliştirme ve tutundurma faaliyetleri |
Soru-Cevap, Tartışma |
8 |
- |
ARA SINAV |
- |
9 |
Literatür İnceleme, Okuma |
Büyük firmalarda yeni ürün geliştirme ve organizasyonel faktörler |
Soru-Cevap, Tartışma |
10 |
Literatür İnceleme, Okuma |
Yeni ürün geliştirme sürecinin yönetimi |
Soru-Cevap, Tartışma |
11 |
Literatür İnceleme, Okuma |
Yeni gıda ürünü geliştirme, pazarlama ve yerleştirme için stratejiler |
Soru-Cevap, Tartışma |
12 |
Literatür İnceleme, Okuma |
Tüketici yaklaşımları, gıda ambalaj tasarımı, kültürlerarası çalışmalar |
Soru-Cevap, Tartışma |
13 |
Literatür İnceleme, Okuma |
Geliştirilen yeni ürünlerin değerlendirilmesi-Grup sunumları |
Soru-Cevap, Tartışma |
14 |
Literatür İnceleme, Okuma |
Geliştirilen yeni ürünlerin uygulanması-Grup sunumları |
Soru-Cevap, Tartışma |
15 |
Literatür İnceleme, Okuma |
Tüketici algısı oluşturma ve yönetme |
Soru-Cevap, Tartışma |
16 |
- |
FİNAL |
- |
17 |
- |
FİNAL |
- |