TR EN

BESLENMENİN TEMELLERİ DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ

Kodu Dersin Adı Yarıyıl Süresi(T+U) Kredisi AKTS Kredisi
GSY118 BESLENMENİN TEMELLERİ 2 3 3 6

HAFTALIK DERS KONULARI VE ÖNGÖRÜLEN HAZIRLIK ÇALIŞMALARI

Hafta Ön Hazırlık Konular Yöntem
1 Liteatür Taraması Beslenme ve Beslenmeyle İlgili Kavramlar Anlatım- Soru- Cevap - Tartışma
2 Liteatür Taraması Karbonhidratlar Anlatım, Tartışma, Soru-Cevap
3 Liteatür Taraması Proteinler Anlatım- Soru- Cevap - Tartışma
4 Liteatür Taraması Yağlar Anlatım- Soru- Cevap - Tartışma
5 Liteatür Taraması Vitaminler Anlatım- Soru- Cevap - Tartışma
6 Liteatür Taraması Mineraller Anlatım- Soru- Cevap - Tartışma
7 Liteatür Taraması Su ve Enerji Anlatım- Soru- Cevap - Tartışma
8 - ARA SINAV -
9 Liteatür Taraması Et ve Et Ürünleri Anlatım- Soru- Cevap - Tartışma
10 Liteatür Taraması Süt ve Süt Ürünleri Anlatım- Soru- Cevap - Tartışma
11 Liteatür Taraması Tahıllar Anlatım- Soru- Cevap - Tartışma
12 Liteatür Taraması Bakliyatlar Anlatım- Soru- Cevap - Tartışma
13 Liteatür Taraması Meyve ve Sebzeler, Tatlılar Anlatım- Soru- Cevap - Tartışma
14 Liteatür Taraması Yaşam Döngüsünde Beslenme, Gıda Alerjenleri Anlatım- Soru- Cevap - Tartışma
15 Liteatür Taraması Diyet ve Sağlık, Organik Besinler Anlatım- Soru- Cevap - Tartışma
16 - FİNAL -
17 - FİNAL -