Ching, D.K. (1995). İç mekan tasarımı. İstanbul: Yapı Yayın. |
Neufert, E. (2000). Yapı tasarımı. İstanbul: Beta Basın Yayım. |
Sleeper, R. (2000). Architectural graphic standards. USA: John Wiley&Sons Ltd. |
Pile, J. (1997). Color in interior design. USA: Mc Graw-Hill. |
White, E.T. (1986). Space adjacency analysis. London: Architectural Media. |
Angel, H. (2004). Strüktür sistemleri. İstanbul: Tasarım Yayın Grubu. |
Palmer, J. & Dodson, M. (1996). Design and aesthetics. London: Routledge. |
Ching, D.K.F. (2004). Mimarlık: biçim, mekan ve düzen. İstanbul: Yapı Yayın. |
Fischer, D. (2010). Eat out! restoran design and food experience. Berlin: Gestalten. |
Özoral, A. & Yıldırım, Ö. (2013). Restoran ve barlar. İstanbul: OtelciOnline Yayınevi. |
Baraban, R.S. & Durocher, J.F. (1998). Successful restaurant design. New Jersey: Wiley. |
Wiedemann, J. & Rebora, M. (Eds.). (2014). Restaurant and bar design. Köln: Taschen |
Gössel, P. & Leuthäuser, G. (2001). Architecture in 20th century. Köln: Taschen. |
Aihong, L. (2014). Restaurants and bars design III. Köln: Taschen. |
Yılmaz, B. (Ed). (2010). Projeler yapılar 9-restoran kafeler. İstanbul: YEM Yayın. |