TR EN

TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ II DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ

Kodu Dersin Adı Yarıyıl Süresi(T+U) Kredisi AKTS Kredisi
BEY342 TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ II 6 3 3 4

KAYNAKLAR

Beyhan, Y. (1993). Hızlı hazır yemek (fast-food) yemek sistemi. Türkiye Diyetisyenler Derneği Yayınları (Yayın No: 6).
Baysal, A., & Kutluay, M. (2009). Yemek planlama kuralları ve yıllık yemek listeleri. Hatipoğlu Yayınevi.
Beyhan, Y. (2022). Toplu beslenme sistemlerinin yönetim ve organizasyonu. Nobel Tıp Kitabevi.
Bilici, S. (2012). Toplu beslenme sistemleri çalışanları için hijyen el kitabı. T.C. Sağlık Bakanlığı (Yayın No:726).
Bilici S, Baş M (2022). Toplu Beslenme Sistemleri. Ankara Hedef CS Yayıncılık ve Mühendislik.