Raymond, J. L., & Morrow, K. (2022). Krause and Mahan’s food & the nutrition care process (16th ed.). Elsevier. |
Baysal, A. ve ark. (2018). Beslenme. Ankara, Hatiboğlu Yayınevi |
Muñoz, N., & Bernstein, M. (2021). Beslenme durumunun saptanması (Bakır, B. O., & Kayacebioğlu, İ., Çeviri Ed.). Ema Tıp Kitabevi. |
T.C. Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü. (2022). Türkiye beslenme rehberi (TÜBER) 2022 (Sağlık Bakanlığı Yayın No: 1031). |
T.C. Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü. (2019). Türkiye beslenme ve sağlık araştırması (TBSA) (Sağlık Bakanlığı Yayın No: 1132). |
Aslan, D. (2021). Halk Sağlığı ve Beslenme. Hipokrat Yayıncılık. |